A fost anunțată data oficială de lansare a telefonului OnePlus 12. Când ajunge în România

20.11.2023
A fost anunțată data oficială de lansare a telefonului OnePlus 12. Când ajunge în România

OnePlus se pregătește să lanseze cel mai nou telefon, OnePlus 12, pe 4 decembrie. Anunțul oficial vine după ce compania a dezvăluit anterior câteva specificații ale dispozitivului, care se anunță cel mai performant model lansat de companie. De asemenea, evenimentul va coincide și cu celebrarea a 10 ani de activitate a companiei OnePlus.

Lansarea OnePlus 12 este programată inițial pentru piața din China, așa cum a confirmat Li Jie Louis, liderul companiei, pe Weibo. Potrivit lansărilor anterioare, OnePlus 12 ar putea ajunge în România la începutul anului viitor.

Printre specificațiile confirmate de OnePlus se numără procesorul Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm, care va echipa multe dintre telefoanele de top din 2024. Noul telefon va include și un ecran LTPO OLED de ultimă generație de la BOE, numit X1 Oriental Screen, care va avea o rezoluție 2K și un nivel maxim de luminozitate de 2600 nits, beneficiind de ratingul DisplayMate A+.

Ce camera foto ar avea noul OnePlus 12

Despre camera foto, se zvonește că OnePlus 12 va avea un modul cu trei camere la spate. Se preconizează un senzor principal Sony LYT-808 de 50 megapixeli cu suport OIS, un senzor ultrawide Sony IMX581 de 50 megapixeli și un obiectiv telefoto de 64 megapixeli cu zoom optic de 3x și OIS. Pentru partea frontală, se așteaptă un senzor selfie de 32 megapixeli.

Alte caracteristici presupuse includ un slider de alertă – o trăsătură caracteristică telefoanelor de top OnePlus – și un scanner de amprente integrat în ecran pentru autentificare biometrică. În plus, telefonul ar putea veni echipat cu o baterie de 5400mAh, suportând încărcare prin cablu de 100W și încărcare wireless de 50W.

În prezent, cel mai performant model al companiei în România este telefonul OnePlus Nord3, echipa cu 16 GB de RAm și o memorie de 256GB. Telefonul are un sistem dual sim, iar pe partea de procesor dispune de un MediaTek Dimensity 9000. Prețul pornește de la 2.4999 RON și variază în funcție de model și culoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult