OnePlus și Oppo se pregătesc să lanseze un display ”istoric”

23.10.2023
OnePlus și Oppo se pregătesc să lanseze un display ”istoric”

OnePlus, împreună cu compania mamă, Oppo, se pregătesc să lanseze un display care va marca „un moment istoric pentru ecranele chinezești”. Această prezentare este programată pentru ziua de marți, 24 octombrie.

Informația vine de pe rețeaua de socializare chineză Weibo (conform Android Central) și ne indică implicarea producătorului chinez de componente electronice, BOE. Până în prezent, acestea sunt toate detaliile cunoscute. Totuși, un cunoscut informator din domeniu, Digital Chat Station, a menționat că noul display ar putea atinge un volum impresionant de 3.000 de nits, depășind astfel performanța Oppo Find X6 Pro, care atinge un maxim de 2.500 de nits.

Desigur, fiind doar despre o informație, există numeroase întrebări, cum ar fi la ce smartphone-uri va fi atașat acest nou display.

E posibil să fie introdus la OnePlus 12?

Se zvonește că următorul smartphone pe care îl așteptăm de la OnePlus este modelul 12, ce ar urma să fie lansat până la sfârșitul acestui an. Un zvon apărut cu câteva luni în urmă sugera că telefonul va avea un display care depășește 2.000 de nits în luminozitate.

Din recenziile apărute în lumea virtuală, mulți pasionați de gadget-uri au fost impresionați de luminozitatea și vioiciunea ecranului OnePlus 11 de 6,7 inci, care ajunge la un maxim de 1.300 de nits. Astfel, noul telefon din serie ar putea să dubleze această performanță.

Desigur, există și posibilitatea ca acest display „istoric” să fie introdus și pe telefoanele Oppo. Interesul celor două companii pentru China este unul crescut, având în vedere că atât OnePlus, cât și Oppo își vând telefoanele la nivel internațional, dar de obicei acestea sunt lansate mai întâi în China.

În acest moment, unul dintre cele mai performante telefoane lansate de OnePlus este modelul Nord 3, Dual SIM, cu o memorie de 16 GB RAM și 256 spațiu de stocare. Prețurile pornesc de la 2,600 RON, conform site-ului eMAG.

Sursă: ISP

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult