Oppo F7, livrat cu o cameră frontală de 25MP

26.03.2018
Oppo F7, livrat cu o cameră frontală de 25MP

Prezentat oficial, Oppo F7 este poziţionat între modelul entry-level A1 şi vârful de gamă Oppo R15.

Noul smartphone se prezintă cu un ecran generos de 6.23”, suportând rezoluţia 2280×1080 pixeli, corespunzătoare ratei de aspect 19:9. Decupat la partea de sus, ecranul IPS LCD face loc camerei foto, casca audio şi senzorul de proximitate.

Recomandat amatorilor de poze selfie, Oppo F7 dispune de o cameră foto prevăzută cu senzor de 25MP şi lentile cu deschidere f/2.0. Aceasta poate obţine poze în modul HDR şi este asistată cu o selecţie generoasă de filtre pentru imagine. Aplicaţia de captură foloseşte inclusiv tehnologii de inteligenţă artificială pentru a recunoaşte dacă persoana fotografiată este de sex masculin sau feminin, aplicând filtrele potrivite pentru retuşarea imaginii. Lista facilităţilor oferite continuă cu stickere AR, funcţie Face Unlock pentru deblocarea ecranului şi un mod de captură Vivid, care îmbunătăţeşte saturaţia de culoare pentru imagini cu un impact vizual mai pronunţat.

Oppo F7 este motorizat de chipsetul MediaTek P60, dispunând de un CPU octa-core cu frecvenţă de 2.0GHz. Configuraţia este completată cu 4 GB sau 6GB memorie RAM, respectiv 64 GB sau 128 GB spaţiu de stocare (în funcţie de versiune). Acumulatorul de 3400 mAh ar putea fi asistat cu tehnologie de încărcare rapidă, însă producătorul nu menţionează în mod expres acest aspect.

Oppo F7 este livrat cu versiunea Andoid 8.1 Oreo, personalizată cu interfaţa ColorOS 5.0. Preţurile pornesc de la echivalentul a 273 euro pentru modelul de 4GB/64GB şi pot ajunge la 336 euro în cazul versiunii cu 6GB/128GB. Deocamdată, Oppo F7 a fost anunţat doar pentru piaţa din India, unde va fi livrat începând cu data de 9 aprilie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult