Oppo Find N2 ar putea fi anunțat foarte curând, cu hardware actualizat

07.11.2022
Oppo Find N2 ar putea fi anunțat foarte curând, cu hardware actualizat

La momentul lansării Oppo Find N, primul telefon pliabil al producătorului chinez, a fost unul dintre dispozitivele pliabile preferate ale echipei Go4it, după testarea mai multor modele. Din păcate, acel telefon a fost lansat oficial doar în China, iar software-ul mai avea mult de evoluat. Se pare că anul acesta vom primi încă un model Find N, Find N2, care va fi livrat cu o serie de îmbunătățiri la nivel hardware.

Oppo Find N2 pare să fie doar un „refresh” hardware

Conform Digital Chat Station, leaker-ul chinez care activează pe Weibo, Oppo ar putea anunța oficial noul Oppo Find N2 chiar în luna decembrie, deci peste numai câteva săptămâni. De altfel, originalul Find N a fost lansat tot în luna decembrie, în 2021.

Noi screenshot-uri cu ceea ce pare a fi software-ul ColorOS 13 în varianta de telefon pliabil, sugerează că noul telefon va avea o listă de specificații hardware adusă la zi, însă nu chiar cea mai nouă la momentul lansării. Asta pentru că se pare că Oppo va folosi în continuare chipset-ul Snapdragon 8+ Gen 1, nu modelul Snapdragon 8 Gen 2 care va fi anunțat oficial în următoarele câteva săptămâni.

La interior ar mai urma să se găsească un ecran OLED de 7,1″ la 120 Hz, pliabil, 12 GB memorie RAM, 256 GB stocare internă și un co-procesor MariSilicon X. Acesta din urmă va fi folosit pentru procesarea fotografiilor și clipurilor video, fiind responsabil și pentru funcții precum 4K Night Video pe dispozitivele Oppo de top. De asemenea, acest model ar putea integra branding Hasselblad pentru camera foto, similar cu Find X5 Pro și OnePlus 10 Pro.

Dimensiunea lui Oppo Find N era unul dintre cele mai importante aspecte ale lui Find N, acesta fiind un telefon pliabil compact, ușor de ținut în buzunar și ușor de folosit, chiar și cu o singură mână. Probabil că Oppo Find N2 va continua în aceeași direcție.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult