OPPO Find X vine şi în ediţie „de lux” Lamborghini. Preţul este… piperat

20.06.2018
OPPO Find X vine şi în ediţie „de lux” Lamborghini. Preţul este... piperat

OPPO Find X a fost dezvăluit puţin înainte de vreme ieri seară de către publicaţiile din SUA care au avut acces la dispozitiv înainte de evenimentul oficial de lansare. Astfel, câteva informaţii precum preţul acestuia nu erau cunoscute. O supriză mai mare a fost însă faptul că Find X de la OPPO va fi disponibil şi într-o ediţie specială, realizată în parteneriat cu Lamborghini. Vorbim desigur despre o variantă „de lux”, care va fi disponibilă la un preţ mult mai mare decât modelul normal.

În primul rând, OPPO Find X în varianta sa „normală” va fi disponibil în Marea Britanie la un preţ de 999 Lire Sterline, după conversie, preţul final este de 1.150 euro, acelaşi preţ precum iPhone X. Având în vedere că foloseşte tehnologii similare, era de aşteptat ca telefonul să nu fie tocmai ieftin. Preţul acesta este pentru varianta cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare, spre diferenţă de Apple care cere acelaşi preţ pentru versiunea cu 64 GB stocare. Există posibilitatea să vedem şi versiuni mai ieftine, cu capabilităţi reduse.

Adevărata surpriză a fost însă modelul OPPO Find X Automobili Lamborghini Edition, o ediţie exclusivistă nu foarte diferită de Huawei Mate RS Porsche Design, lansat alături de Huawei P20 Pro în primăvară. Vorbim despre un smartphone care beneficiază de acelaşi hardware intern (Snapdragon 845, display AMOLED Full HD+ şi recunoaştere facială), însă echipat cu 512 GB spaţiu de stocare. Logo-ul Lamborghini 3D poate fi observat pe partea din spate, iar întregul pachet este inspirat de maşinile companiei. Un avantaj faţă de varianta de bază este încărcarea SuperVOOC, care asigură alimenatarea de la 0 la 100% în 35 de minute folosind un încărcător de 50W.

OPPO Find X Automobili Lamborghini Edition va fi disponibil în Europa în luna august la preţul de 1.700 euro.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult