Oppo Find X3 Pro primește dată de lansare

01.03.2021
Oppo Find X3 Pro primește dată de lansare

Oppo Find X3 Pro va fi unul dintre cele mai performante smartphone-uri de anul acesta, cu performanțe rivalizând Galaxy S21 Ultra și alte produse bazate pe SD888.

După multe zvonuri, OPPO a confirmat lansarea globală a seriei Find X3 pentru ziua de 11 martie, cuprinsă din modelele Find X3, Find X3 Pro și alternativa low-cost Find X3 Lite. Producătorul chinez a folosit ocazia și pentru a confirma câteva dintre specificațiile-cheie, cum ar fi ecranul și camera foto cu procesare pe 10 biți (disponibilă și în modul video).

Potrivit zvonurilor de până acum, Find X3 Pro vine cu un ecran QHD de 6,7 inch. Acesta este de tip curbat și suportă rată de refresh adaptiv, până la 120Hz. La partea din spate, vârful de gamă OPPO dispune de un sistem triple-camera cu senzor principal de 50MP, furnizat de Sony. Aceasta va avea funcție zoom până la valoarea 25X și lentile macro de tip ”microscop”.

OPPO Find X3 Pro

Finisajul exterior va fi realizat prin glazurare ceramică și sticlă cu aspect mat, complementând ecranul cu margini curbate. Oppo Find X3 Pro va cântări 190 grame și va avea o grosime de 8mm, absolut rezonabilă dacă luăm în considerare acumulatorul de 4500mAh. Acesta vine cu suport pentru încărcare rapidă, 65W SuperVOOC 2.0 prin cablu USB-C și 30W VOOC Air în modul wireless. Pentru a doua variantă, adaptorul de alimentare va trebui achiziționat separat.

Lista dotărilor este completată cu conectivitate DUAL 4G VoLTE + 5G, Wi-Fi 6 802.11 ax și Bluetooth 5.2. Telefonul va dispune de 8GB memorie RAM și 256GB stocare internă în echiparea de bază.

Noul flagship este așteptat în versiuni de culoare pe alb, negru și albastru, rulând versiunea Android 11 în interpretare ColourOS 11.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult