Oppo intră în parteneriat cu Vodafone. Telefoanele vor fi disponibile în magazinele operatorului

18.05.2020
Oppo intră în parteneriat cu Vodafone. Telefoanele vor fi disponibile în magazinele operatorului

Oppo a intrat de numai câteva luni în mod oficial pe piața din România, iar acum anunță că telefoanele sale vor fi disponibile în Europa și prin intermediul operatorului Vodafone, pe lângă magazinele de produse electronice. Parteneriatul între cele două companii pornește cu disponibilitatea în șapte țări, printre care se regăsește și România și va fi dezvoltat progresiv și în alte țări în care operatorul britanic este prezent.

În ce țări vor fi disponibile telefoanele Oppo în oferta Vodafone

Primul val de lansări ale dispozitivelor Oppo în oferta Vodafone are loc în România, Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Turcia și Olanda. Telefoane din seriile Find, Reno și A vor fi astfel disponibile atât pentru a fi cumpărate alături de un abonament, cât și „la liber”, incluzând astfel modele pentru toate segmentele de piață.

O partea importantă a acestui parteneriat este extinderea disponibilității dispozitivelor compatibile cu 5G, cele mai noi modele de la Oppo, precum Find X2 și X2 Pro fiind echipate deja cu procesoare și modem-uri compatibile cu noul standard de conectivitate. Desigur, majoritatea telefoanelor care intră acum în magazine vor fi compatibile în principal cu standardul 4G „vechi”, însă telefoanele pe care Oppo le va lansa în viitorul apropiat vor fi cel mai probabil predominant realizate cu componente 5G.

Cu această ocazie aflăm și faptul că Oppo a reluat deja producția în multe dintre fabricile sale. Cele două companii spun că nu vor exista probleme cu stocurile în perioada următoare, livrările urmând să aibă loc fără întârzieri. De altfel, se va pune accentul pe livrările prin comenzi online, întrucât multe dintre magazinele Vodafone la nivel mondial sunt încă închise din cauza pandemiei de COVID-19.

Noi am testat de curând primul model high-end pe care îl vom putea cumpăra din România, Find X2. Momentan nu știm dacă modelul Find X2 Pro, versiunea superioară va fi lansată simultan și la noi în țară. Puteți citi impresiile pe care ni le-a lăsat hardware-ul, sofware-ul și camera telefonului în review-ul dedicat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult