Oukitel K10000 Pro – autonomie de peste o săptămână şi design îmbunătăţit

Oukitel K10000 Pro - autonomie de peste o săptămână şi design îmbunătăţit

Lansat în anul 2015, originalul K10000 a uimit cu autonomia sa de aproape două săptămâni şi designul impunător. Continuând pe aceeaşi direcţie, succesorul Oukitel K10000 Pro primeşte un chipset mai performant, mai multă memorie RAM şi o cameră foto îmbunătăţită.

K10000 Pro este un smartphone de nivel mid-range, motorizat de chipsetul MediaTek MTK6750T (CPU octa-core la 1.5GHz), ajutat cu 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi un ecran IPS de 5,5” cu rezoluţie Full HD (1920 x 1080 pixeli).

Smartphone dual-SIM, K10000 Pro poate accepta două cartele micro-SIM, sau o cartelă micro-SIM şi un card microSD pe aceeaşi tăviţă metalică.

Cei care îşi doresc un telefon pe care să îl încarce odată pe săptămână vor trebui să ia în calcul şi faptul că acesta cântăreşte 292 grame. Avantajul este că în călătorii K10000 Pro elimină necesitatea pentru o baterie externă, putând fi folosit pentru a încărca alte dispozitive. OUKITEL susţine că poţi încărca un iPhone de trei ori folosind funcţia de încărcare de pe K10000 Pro.

Din păcate, alte detalii cum ar fi tipul camerei foto şi preţul de achiziţie nu au fost dezvăluite.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult