(P) Tu eşti Moşul Smart?

(P) Tu eşti Moşul Smart?

Toată familia ştie că îţi plac gadgeturile şi că citeşti GO4IT zilnic, aşa că apelează la tine periodic pentru sfaturi legate de tehnologie? Dacă te regăseşti în descrierea de mai sus, cel mai probabil, şi anul acesta, tu vei fi Moşul Smart!

 

Prietenii şi rudele vor începe să te sune, dacă nu au început deja, ca să te întrebe ce telefon să îşi cumpere sau ce smartwatch să ofere cadou de Sărbători.

 

Te-ai gândit ce le vei raspunde? Noi ţi-am pregătit o selecţie de gadgeturi, în functie de tipologiile cele mai des întalnite de utilizatori!

 

Tipul elegant, cu atenţie la detalii

 

 

Cel sau cea care îţi cere sfatul se îmbracă mai mereu elegant şi îţi doreşte un telefon de top? Co-proiectat împreună cu Leica, Huawei P9 a devenit deja popular datorită sistemului dual-camera pe care îl integrează, aşa că nu o să îţi mai spunem cât de frumoase sunt fotografiile pe care le surprinde, însă o să îţi spunem că flagship-ul Huawei a îmbrăcat straie de sărbătoare.

 

Ediţia specială Huawei P9 Blue are o nuanţă de albastru metalizat şi se remarcă datorită finisajelor premium.

 

Bineînţeles că, pe lângă aspect, mai contează şi performantele, însă procesorul octa-core Kirin 955 excelează la acest capitol.

 

Tipul practic, orientat spre rezultate

 

 

Sfatul ţi-a fost solicitat de cineva practic, pentru care telefonul este un dispozitiv util în treaba de zi cu zi? Huawei P9 Lite este alegerea potrivită deoarece păstrează o mare parte dintre principalele caracteristici ale fratelui său mai mare, Huawei P9.

 

Cu o cameră foto de 13 MP, o cameră frontală de 8 MP, un procesor octa-core şi un senzor de amprentă ultra-rapid, Huawei P9 Lite livrează rezultate, în linişte, aşa cum fac adevăraţii învingători.

 

Tipul sociabil, activ în social media

 

 

Ţi-a cerut ajutorul pentru că vrea cele mai frumoase selfie-uri din tot Facebook-ul? Îndrumă-l pe drumul cel bun! Mai exact, îndrumă-l spre Huawei nova!

 

Cu un design-ul elegant şi minimalist, noul model Huawei impresionează prin calitatea imaginilor de tip selfie pe care le surprinde datorită camerei frontale de 8MP. În plus, funcţiile suplimentare de Beauty, integrate în Huawei nova, vor fi extrem de apreciate de către cei care, până mai deunăzi, instalau 3-4 aplicaţii suplimentare pentru editarea fotografiilor.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult