P1, smartphone-ul Pepsi, pregătit pentru lansare în China

13.10.2015
P1, smartphone-ul Pepsi, pregătit pentru lansare în China

Pepsi este un nume asociat cu bătuturi răcoritoare, însă în China, compania doreşte să se extindă şi în alte direcţii. După ce telefonul Pepsi P1 a ieşit la iveală online, compania a confirmat în mod oficial că lucrează alături de un partener pentru a-l aduce pe piaţă. Nu este clar însă cine produce smartphone-ul Pepsi şi nici când va ajunge în mod oficial pe piaţă, însă un lucru este sigur: Pepsi va intra pe piaţa smartphone-urilor cu un model mid-range.

Specificaţiile îl recomandă ca un model destul de atrăgător, oferind un display Full HD de 5,5”, procesor MediaTek la 1,7 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spaţiu de stocare intern şi un acumulator de 3.000 mAh. Camera foto de 13 megapixeli probabil că nu va impresiona pe nimeni, însă imaginile descriu şi alte aspecte interesante ale lui Pepsi P1. Spatele pare să fie realizat din material metalic, sub senzorul foto este poziţionat un senzor de amprentă, iar display-ul nu pare să aibă o ramă în laterale, oferind acoperire edge-to-edge pe partea din faţă.
 
Logo-ul Pepsi este vizibil pe spatele dispozitivului, iar interfaţa pare să fie personalizată în culorile companiei. Printre partenerii posibili ar s-ar putea regăsi Huawei sau ZTE, judecând după liniile de design, însă până la o confirmare oficială, acestea sunt doar speculaţii. Cel mai interesant este preţul, echivalent cu 200 de dolari americani. Pepsi nu a confirmat însă planurile pentru lansarea modelului P1 în afara Chinei.

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult