Performanțele Pixel 7 Pro, confirmate cu rezultate benchmark-uri apărute înainte de lansarea oficială

06.10.2022
Performanțele Pixel 7 Pro, confirmate cu rezultate benchmark-uri apărute înainte de lansarea oficială

Așteptată pentru lansare în viitorul apropiat, versiunea Pro a seriei Pixel 7 a apărut deja într-un Video Unboxing neoficial, iar acum primește și o nouă rundă de rezultate benchmark-uri, arătând nivelul de performanță oferit de chipsetul Tensor G2.

Fără a încerca să concureze soluțiile high-end dezvoltate de Qualcomm, Samsung, sau MediaTek, Google s-a mulțumit să dezvolte noul chipset Tensor G2 ca pe un upgrade incremental adus modelului anterior, îmbunătățind aspecte relevante pentru Google, precum procesarea AI și eficiența consumului de energie, dar mizând pe optimizările Android livrarea unei experiențe de utilizare cât mai cursivă. Legat de procesarea AI, este așteptat ca noul chipset să ofere îmbunătățiri majore și pe partea performanțelor foto/video.

Astfel, performanțele celui mai avansat telefon Pixel vor fi cel mult la nivelul unui telefon cu Snapdragon 888 sau 888+, chipsetul high-end de anul trecut.

Comparat cu alte benchmark-uri apărute luna trecută observăm performanțe ușor îmbunătățite, indicând folosirea unui firmware mai bine optimizat sau frecvențe crescute pentru chipsetul G2, ambele semnalând apropierea evenimentului de lansare.

Google va lansa seria Pixel 7 și Pixel 7 Pro în luna octombrie, prețurile așteptate fiind la un nivel comparabil seriei Pixel 6, respectiv 599 dolari pentru modelul „standard” și 899 dolari pentru versiunea Pro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult