Pixel 7 Pro apare într-un Video Unboxing neoficial

05.09.2022
Pixel 7 Pro apare într-un Video Unboxing neoficial

Pixel 7 a fost confirmat oficial încă de la începutul acestei veri, versiunea mai bine dotată Pixel 7 Pro apărând abia acum într-un scurt video unboxing, săpat pe internet de un magazin online din Bangladesh.

Foarte aproape de lansarea oficială, Pixel 7 Pro a ajuns deja pe stocul distribuitorilor retail, fiind aproape inevitabil ca unul dintre aceștia să folosească noul flagship Google pentru a-și face puțină reclamă.

În cazul de față, avem de-a face cu versiunea în carcasă neagră a telefonului, scoasă direct din ambalajul retail. Depășirea etapei de prototip este confirmată și de afișarea logoului Google, indicând prezența unei versiuni oficiale de firmware.

La fel ca predecesorul Pixel 6 Pro, noul Pro a primit un ecran cu margini curbate pe orizontală. Țintind îmbunătățirea ergonomiei, Google extins destul de mul ecranul peste marginile carcasei, rămânând de văzut dacă alegerea va avea consecințe nedorite asupra rezistenței la lovituri. Spre exemplu, rivalul Galaxy S22 Ultra este recunoscut pentru fragilitatea indusă tocmai de folosirea unui ecran cu margini puternic curbate în lateral.

În ce privește conținutul pachetului retail, prețul mai mare al telefonului nu acoperă și adaptorul AC, Google livrând doar cablul USB-C și un adaptor USB-C la USB-A (Quick Switch Adapter). Tot din considerente de protejare a mediului înconjurător, ambalajul confecționat din hârtie parțial reciclată conține doar un ghid rapid cu instrucțiuni de utilizare, substituind până și folia de protecție a ecranului cu un hârtie.

Google va lansa seria Pixel 7 și Pixel 7 Pro în luna octombrie, prețurile așteptate fiind la un nivel comparabil seriei Pixel 6, respectiv 599 dolari pentru modelul „standard” și 899 dolari pentru versiunea Pro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult