Philips Xenium V787 – un nou smartphone cu baterie de 5000 mAh care promite autonomie record

Autor: Aurelian Mihai 09.02.2016
Philips Xenium V787 – un nou smartphone cu baterie de 5000 mAh care promite autonomie record

Xenium V787 este un smartphone dual SIM cu acumulator de 5.000 mAh, proiectat pentru până la 24 de ore durată de funcţionare în convorbire, sau până la 36 de zile în regim stand-by. Telefonul este compatibil cu tehnologia 4G, putând funcţiona atât cu reţele de tip FDD-LTE, cât şi TDD-LTE (Digi Mobil).

Philips Xenium V787

Lansăm un nou model din gama Xenium, care oferă o durată de funcţionare de până la 24 de ore, în convorbire şi până la 36 de zile, în regim stand-by”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips. “În plus, smartphone-ul are încorporată o tehnologie nouă, SoftBlue, care acţionează ca un filtru pentru ecran, reducându-i emisiile produse de lumina albastră cu până la 86%. Această tehnologie a fost adoptată pentru a proteja ochii şi a reduce oboseala, fără, însă, să afecteze calitatea imaginilor afişate pe ecranul telefonului.”

Philips Xenium V787 vine echipat cu versiunea Android 5.1 Lollipop, complet personalizabilă şi  deschisă unei game largi de aplicaţii disponibile prin intermediul magazinului Google Play.

Configuraţia include procesor octa-core pe 64 de biţi, funcţionând la 1,3 GHz, 2GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă. Smartphone-ul are un slot pentru card de memorie, acceptând capacităţi de până la 128 GB. Ecranul de 5˝ foloseşte tehnologie IPS şi suportă rezoluţie Full HD.

Pachetul include un adaptor AC de 2A pentru încărcarea rapidă a acumulatorului, care în timpul deplasărilor poate lua rolul de baterie externă pentru alimentarea altor dispozitive.

Xenium V787 dispune de o cameră foto principală de 13 MP, cu blitz LED, augmentată cu tehnologie PDAF (phase detection autofocus) ce scurtează timpul de focalizare a imaginii la 0.2 secunde. Prezentă deasupra ecranului, camera frontală cu rezoluţie de 5MP este utilă pentru selfie-uri şi apeluri video. Pozele sau înregistrările video pot fi, apoi, vizionate şi pe ecranele televizoarelor dotate cu tehnologia wireless Miracast.

Telefonul include funcţie Power-saving, activată cu un buton dedicat poziţionat pe carcasă. Acesta opreşte funcţiile Wi-Fi, GPS şi Bluetooth şi reduce intensitatea luminoasă a afişajului de pe ecran.

Philips Xenium V787 va fi disponibil în oferta Digi Mobil şi a altor retaileri specializaţi. Preţul de vânzare recomandat este de 1299 Lei.

Tags: