Digi Mobil oferă acum internet mobil la viteze 4G, cu 15GB trafic inclus

Digi Mobil oferă acum internet mobil la viteze 4G, cu 15GB trafic inclus

RCS & RDS a lansat oficial tehnologia 4G, disponibilă pentru utilizatorii din 12 oraşe din ţară la un preţ foarte competitiv.

Astfel, utilizatorii Digi Mobil din Bucureşti, Arad, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara au acum la dispoziţie internet pe mobil la viteze 4G. Serviciul de comunicaţii 4G este deocamdată asigurat la nivel parţial, urmând că acoperirea de tip exterior în aceste oraşe să fie finalizată în curând.

Digi Mobil oferă acum internet mobil la viteze 4G, cu 15GB trafic inclus

În acelaşi timp, Digi Mobil oferă ca standard pentru abonamentele Optim Nelimitat, fără modificări de tarife, un trafic total de date mobile de 15 GB pe lună, astfel:  până la 5 GB pe lună vor putea fi consumaţi în reţea 3G Digi Mobil, restul traficului utilizat putând fi consumat integral în reţeaua 4G Digi Mobil (până la totalul de 15 GB pe lună). 

Clienţii Digi Mobil care au optat pentru unul dintre abonamentele din gamă Complet 2, 3, 5 sau Optim 2, 3, 5 beneficiază, de asemenea, de viteză 4G dacă au un terminal compatibil. Traficul inclus în abonamentul contractat poate fi consumat atât în reţeaua 3G, cât şi 4G, fără costuri suplimentare.

Astăzi am mai făcut un pas important în evoluţia reţelei Digi Mobil, oferindu-le clienţilor noştri servicii 4G. Vom continua să investim semnificativ  în dezvoltarea reţelei, atât în creşteri de viteză, cât şi în acoperire, astfel încât să răspundem nevoii de trafic de date mobile care este din ce în ce mai mare pentru utilizatorii noştri. Clienţii Digi Mobil vor putea naviga mai rapid pe internet, vor putea descărca aplicaţii, muzică, iar streaming-ul video şi încărcarea fişierelor de dimensiuni mari se vor realiza într-un mod mult mai rapid.” a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreşedinte RCS & RDS. 

Utilizatorii pot achiziţiona echipamente compatibile Digi Mobil 4G (LTE TDD în bandă 38 LTE TD 2600) din gama de telefoane a producătorilor Allview (Allview E3 Living, Allview P5 Energy, Allview E4 Lite, Allview E4, Allview X2 Soul Pro), Philips (Philips S396, Philips V526) şi HTC (HTC One M9), optând pentru plată integrală sau în raţe, fără dobândă.

Pentru a beneficia de vitezele 4G, utilizatorii trebuie să îşi activeze serviciul direct de pe telefonul mobil, tastând *111# (gratuit), din ContulmeuDigi sau telefonic la *777.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult