Pixel 3 Lite, modelul mid-range de la Google, apare în noi imagini alături de alte telefoane populare

28.11.2018
Pixel 3 Lite, modelul mid-range de la Google, apare în noi imagini alături de alte telefoane populare

Pixel 3 Lite de la Google există, chiar dacă momentan acesta nu a fost prezentat în mod oficial. Asemeni modelelor Pixel 3 şi Pixel 3 XL, acesta a ajuns în mâinile unor utilizatori cu mult timp înainte ca un anunţ să aibă loc. La fel ca în cazul telefoanelor care au fost „pierdute” în luna august, şi Pixel 3 Lite a ajuns tot în Rusia mai întâi, jurnaliştii de tehnologie de acolo întorcând telefonul pe toate părţile. Iată cum se compară Pixel 3 Lite cu alte dispozitive de pe piaţă în materie de dimensiuni.

Site-ul rusesc Wysla a publicat un set de fotografii cu Pixel 3 Lite alături de alte modele populare de pe piaţă. Avem o fotografie alături de originalul Pixel XL, alături de Pixel 3 XL, iPhone 5, X, XS şi XR şi chiar un Nokia 3310 de la începutul anilor 2000. Se pare că acesta va fi un model intermediar între Pixel 3 şi Pixel 3 XL, aşa cum iPhone XR are un ecran care este mai mare decât cel al lui XS, dar mai mic decât al lui XS Max.

În termeni de specificaţii hardware, Pixel 3 Lite va integra un display de 5,56” cu rezoluţie Full HD+ (2.220 x 1.080 pixeli), bazat pe tehnologia LCD. Carcasa lui va fi realizată din plastic, iar la baza telefonului va sta un chipset Snapdragon 670, un model mid-range destul de puternic, care oferă acces la putere de procesare foto superioară, foarte apropiată de cea a modelelor Snapdragon 835 şi 845.

Galerie foto

Având în vedere că hardware-ul camerei foto pare să fie acelaşi, cel puţin pe hârtie, iar software-ul Google va fi identic între Pixel 3 Lite şi modelele deja lansate, speranţa tuturor este că acesta va oferi performanţă foto similară, la un preţ mai mic. Desigur, performanţa limitată în alte cazuri de utilizare şi carcasa de plastic sunt compromisuri, însă cu siguranţă sunt destui dispuşi să facă aceste sacrificii pentru un preţ mai mic. De asemenea, probabil că nu putem vorbi despre încărcare wireless sau rezistenţă la apă în cazul acestui model.

Probabil că lansarea oficială a lui Pixel 3 Lite va avea loc la începutul anului viitor.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult