Pixel 3 XL apare în primele imagini neoficiale [FOTO]

11.06.2018
Pixel 3 XL apare în primele imagini neoficiale [FOTO]

Am început să auzim destul de multe detalii despre Pixel 3 XL în ultima perioadă, următorul smartphone flagship de la Google. În trecut am primit imagini cu ceea ce părea a fi protecţia de sticlă de deasupra ecranului, care prezenta în partea de sus un decupaj. Acum avem imagini cu întregul spate al telefonului, cât şi cu partea din faţă, aceste informaţii confirmând câteva dintre detaliile pe care le-am aflat în trecut.

Imaginile prezintă un prototip care nu pare să fie complet funcţional, întrucât nu are imagine de boot încărcată. Practic, este vorba despre un smartphone fără sistem de operare instalat, probabil acesta fiind „împrumutat” de pe liniile de producţie. Putem vedea pe ecran afişat numele de cod crosshatch, un nume care a mai apărut online în legătură cu Pixel 3 XL.

Din punct de vedere vizual putem observa că spatele este realizat complet din sticlă, chiar dacă aceasta este vopsită în două nuanţe, pentru a semăna cu modelele precedente. În partea de sus există sticlă neagră lucioasă, în timp ce partea de jos este tratată în aşa fel încât să semene cu metalul. Partea de jos aminteşte de modelul OnePlus 6 în versiunea Midnight Black. Totodată, observăm în continuare un singur obiectiv pentru cameră, ceea ce sugerează că nici noile modele Pixel nu fac trecerea la dual camera.

Pe partea din faţă, telefonul este exact aşa cum l-am văzut în leak-ul precedent, cu un notch foarte pronunţat pe verticală, probabil cel mai mare de până acum. Pot fi observate două orificii în acest notch, probabil unul dintre ele fiind pentru o metodă nouă de autentificare prin recunoaştere facială. Butoanele power şi volum sunt poziţionate pe partea din dreapta, power fiind deasupra. De asemenea, în partea de jos, dispozitivul are o „bărbie” destul de pronunţată, probabil realizată pentru a fi simetrică cu notch-ul atunci când este aplicat background negru în zona de sus.

Pixel 3 XL este aşteptat alături de un model Pixel 3 „normal” în toamna acestui an, cu suport din fabrică pentru Android P.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult