Pixel Fold apare în primul „hands on”. Confirmă o parte din zvonuri. VIDEO

22.04.2023
Pixel Fold apare în primul „hands on”. Confirmă o parte din zvonuri. VIDEO

Pixel Fold, telefonul pliabil de la Google, zvonit deja de doi ani, ar putea fi lansat în curând la I/O 2023, conferința anuală a companiei. Dacă până acum ne bazam pe fotografii spion și modele 3D bazate pe acestea, a venit momentul să vedem pentru prima dată noul telefon pliabil în realitate, ceea ce sugerează că dezvoltarea sa se apropie de final. Deși avem parte de un clip scurt de doar 6 secunde, acesta este de ajuns pentru a confirma o parte din zvonurile de până acum.

Pixel Fold are o formă diferită față de modelele pliabile pe format similar

Google pare că se pregătește de lansarea Pixel Fold, însă până acum nu a oferit niciun detaliu pe căi oficiale despre acesta. Tot ce știm din leak-uri este că telefonul are un ecran exterior mai mic decât pe alte modele comparabile, dar că este mai lat, deci mai ușor de folosit pentru activități obișnuite, în timp ce ecranul intern are o ramă cam groasă, dar are un raport de aspect mai lat, nu pătrat așa cum vedem pe alte dispozitive Fold. Cumva, seamănă mai mult cu Oppo Find N2 Fold decât cu Galaxy Z Fold4.

Sursa acestui clip este Kuba Wojciechowski, care a mai oferit leak-uri despre produse Google în trecut și care filmează cum deschide și închide ecranul pliabil de pe Pixel Fold, acoperind cu blur conținutul de pe ecran. Cel mai probabil, acesta încearcă să ascundă detalii despre dispozitiv, pentru a nu putea fi identificat de către Google, care ar putea dezactiva dispozitivul de la distanță pe baza unor elemente care să ajute la identificare.

Într-adevăr, telefonul pare mai lat atunci când este închis și putem vedea marginile groase în jurul ecranului atunci când acesta este complet deschis. Singurul alt element care se vede în clip este butonul Power care include și un senzor de amprentă.

Se zvonește că acest telefon va folosi același cip Tensor G2 de pe Pixel 7, cu 12 GB RAM și 256 GB stocare în varianta de bază. Camerele foto vor folosi senzori de 48 megapixeli pentru camera principală și 10,8 megapixeli pentru ultrawide și zoom-ul optic 5x. Chiar dacă va fi dezvăluit pe 10 mai în cadrul I/O, Pixel Fold va ajunge în magazine abia pe 27 iunie, conform celor mai recente informații neoficiale. Prețul de pornire ar fi de 1.800 de dolari americani.

sursa: Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult