Poate iPhone 5 să-l facă de râs pe Galaxy S III de la Samsung?

22.06.2012
Poate iPhone 5 să-l facă de râs pe Galaxy S III de la Samsung?

iPhone 5 va fi un smartphone extraordinar, mult superior şi capabil să-l pună la respect pe competitorul său direct, modelul Galaxy S3 produs de cei de la Samsung. Afirmaţia aparţine lui Terry Gou, directorului Foxconn – compania contractată de Apple pentru fabricarea noului iPhone.

Printre altele, Foxconn a încheiat recent şi un parteneriat cu Sharp, de care se va folosi pentru a contesta supremaţia Samsung într-un alt domeniu de mare importanţă: piaţa ecranelor LCD.

Dat fiind conflictul evident de interese, afirmaţiile directorului Foxconn nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Rămâne de văzut cu ce arme va ieşi la atac viitorul telefon iPhone şi cum se va compara acesta cu deja lansatul Samsung Galaxy S III.

iPhone 4 vs iPhone 5 - imagine concept

Din puţinele informaţii neoficiale, ştim că iPhone 5 ar trebui să aibă un ecran de 4 inch cu rezoluţie 1136×640 pixeli (format 16:9), procesor quad-core, cameră frontală cu rezoluţie HD şi o carcasă cu grosime de numai 7.9 mm. Evident, cireaşa de pe tort va fi noul sistem de operare iOS 6, despre care am vorbit deja într-un material de prezentare amănunţit.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult