POCO M3 promite performanță de medie la un preț de numai 650 de lei

24.11.2020
POCO M3 promite performanță de medie la un preț de numai 650 de lei

POCO, unul dintre brandurile secundare de la Xiaomi, a anunțat astăzi un nou smartphone de buget, care vine la un preț complet neașteptat. Pentru o performanță de medie și un design inedit, POCO M3 pornește în România de la 649 de lei pentru o configurație de bază cu 4 GB memorie RAM și 64 GB stocare internă. În comparație, iPhone 12 Mini, cel mai ieftin smartphone din noua gamă de a Apple, vine tot cu 4 GB RAM și 64 GB stocare la prețul de 3.999 lei.

POCO M3 surprinde în special prin prețul său foarte mic

Desigur, comparația nu este tocmai corectă, pentru că sunt dispozitive cu capabilități diferite și care servesc segmente de piață diferite, însă este impresionant să vedem cât de jos au scăzut prețurile în ultimii câțiva ani. Nu de alta, dar un POCO M3 ar putea oferi o experiență de utilizare absolut obișnuită.

Vorbim despre un smartphone echipat cu un ecran Full HD+ de 6,53”, la fel de mare precum cele de pe alte smartphone-uri mult mai scumpe și cu o rezoluție obișnuită, cu un chipset Snapdragon 662, un model octa-core la 2 GHz, memorie RAM LPDDR4X și stocare UFS 2.1 sau 2.2 (modelul mai rapid este pentru configurația superioară cu 128 GB).

Telefonul promite și autonomie de top, cu un acumulator de 6.000 mAh și încărcare rapidă la 22,5W, cât și o cameră triplă. Bine, la acest capitol nu ar trebui să avem așteptări prea mari decât de la camera principală, de 48 megapixeli, cele două de 2 megapixeli (macro și adâncime), fiind mai degrabă „în plus”. Iar pe partea din față primești o cameră de 8 megapixeli.

POCO M3 se lansează pe 7 decembrie în România, în varianta de bază cu 4 GB RAM și 64 GB stocare la 649 lei și într-o variantă cu 4 GB RAM și 128 GB stocare la 699 lei. Telefonul va fi disponibil în variantele de culoare galben, albastru și negru.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult