Precomandă iPhone SE. Care magazine din România pun la dispoziție cel mai repede noul telefon Apple

20.04.2020
Precomandă iPhone SE. Care magazine din România pun la dispoziție cel mai repede noul telefon Apple

iPhone SE, noul telefon „ieftin” de la Apple, se lansează foarte curând. Câteva dintre magazinele din România au listat acest model pentru vânzare la diverse prețuri. Dacă te întrebi de unde se poate face precomandă iPhone SE, cât costă la fiecare magazin în parte și când vor începe livrările, aici ai răspunsurile. Ca de obicei, pentru piața din România, livrările întârzie cu o săptămână față de țările prioritare pentru Apple. Telefonul urmează să ajungă în magazinele din SUA, Marea Britanie, Germania și alte câteva țări în următoarele zile.

Precomandă iPhone SE la eMAG

eMAG are noul iPhone SE listat sub numele „iPhone SE 2”. În cazul în care îl căutați în oferta lor, este neapărat necesar să îl căutați cu numele complet pentru a separa acest model de alte iPhone-uri, sau de modelul iPhone SE vechi, care ar putea să se găsească în continuare în oferta partenerilor de pe marketplace. eMAG promite livrări pentru noul iPhone SE începând cu data de 1 mai, însă fiind o sărbătoare națională urmată de un weekend, cel mai probabil, livrările vor fi onorate începând cu data de 4 mai. Telefonul este listat în oferta magazinului în toate cele trei culori: negru, alb și roșu.

  • iPhone SE 64 GB – 2.399 lei
  • iPhone SE 128 GB – 2.649 lei
  • iPhone SE 256 GB –  3.299 lei

Precomandă iPhone SE la Altex/Media Galaxy

Spre diferență de eMAG, Altex și Media Galaxy oferă telefoanele iPhone SE la prețuri puțin mai mari. Diferența nu este mare, însă modelele de 64 și 128 GB ale noului model sunt cu 50 lei mai scumpe decât la eMAG. Retailer-ul nu oferă niciun bonus la pre-comandă care să justifice această diferență de preț, iar comenzile pot fi realizate exclusiv online. Livrările sunt programate să înceapă de asemenea de 1 mai, însă cel mai probabil acestea vor fi de asemenea amânate. Modelul iPhone SE de 256 GB are același preț ca eMAG. Și Altex listează toate variantele de culoare.

  • iPhone SE 64 GB – 2.449 lei
  • iPhone SE 128 GB – 2.699 lei
  • iPhone SE 256 GB –  3.299 lei

Precomandă iPhone SE la iStyle

iStyle este cel mai mare Premium Reseller Apple din România și este destinația multora pentru cumpărături în ecosistemul companiei. Se pare că și iStyle are prețuri identice cu cele ale Altex/Media Galaxy, cu o mențiune. Cei care fac pre-comandă sau comandă fermă în perioada 17 aprilie – 5 mai vor primi automat, în limita stocului disponibil o protecție de ecran din sticlă temperată Next One.

Aceasta are valoare de 79 de lei separat, deci aceasta ar putea fi cea mai bună ofertă de pe piață atunci când scazi costul foliei, dacă oricum plănuiai să folosești una. Din păcate însă, pe site-ul iStyle niciunul dintre modele sau culori nu mai sunt în stoc. Există posibilitatea ca stocurile să fie suplimentate, însă. Livrările la iStyle încep în „prima săptămână din luna mai”, conform site-ului.

  • iPhone SE 64 GB – 2.449 lei (include Folie de protecție din sticla Next One)
  • iPhone SE 128 GB – 2.699 lei (include Folie de protecție din sticla Next One)
  • iPhone SE 256 GB –  3.299 lei (include Folie de protecție din sticla Next One)

Precomandă iPhone SE la QuickMobile

Dacă până acum am prezentat ofertele magazinelor care vând produse Apple în mod oficial, ca reselleri aprobați de companie, iată și oferta unui magazin „neoficial”. Quick Mobile listează modelele iPhone SE la cele mai mici prețuri, însă acest lucru se poate datora faptului că telefoanele nu sunt modele produse special pentru România. Quick Mobile importă dispozitive din alte țări, la prețuri de distribuitor și poate să le ofere astfel la prețuri puțin mai mici.

Diferențele nu sunt majore, însă este posibil ca aceste telefoane să fie acoperite doar de garanția internațională de 12 luni la service-urile autorizate (chiar dacă pe pagina produselor este menționată perioada de 24 de luni pentru persoane fizice). Tot Quick Mobile spune că precomenzile ar putea fi livrate în luna aprilie, ceea ce înseamnă că ar putea fi cel mai rapid magazin, întrucât va avea telefoanele aproape la fel de repede, sau poate cu câteva zile întârziere după țările din primul val de lansare.

  • iPhone SE 64 GB – 2.349 lei
  • iPhone SE 128 GB – 2.599 lei
  • iPhone SE 256 GB –  3.199 lei
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult