Presupus telefon iPhone 9, apare pentru prima dată pe video afişând un design învechit

20.02.2020
Presupus telefon iPhone 9, apare pentru prima dată pe video afişând un design învechit

Descris în unele zvonuri cu numele iPhone SE 2, noul iPhone de buget apare într-un prim hands-on neoficial, arătând un design ce aminteşte mai degrabă de seriile iPhone 4 / iPhone 5s, adaptate pentru o dimensiune de ecran ceva mai mare.

Deşi autenticitatea clipului nu poate verificată, dispozitivul surprins în imagini apare cu un design vag asemănător schiţelor circulate până acum pe canale neoficiale. Presupusul exemplar iPhone 9 apare cu o ramă laterală nerotunjită, designul pătrăţos amintind de vechile modele iPhone 5. Nici „bărbia” amplă lăsată deasupra şi dedesubtul ecranului nu ajută prea mul în obţinerea unui produs cu aspect modern.

Păstrarea tastei Home cu senzor de amprentă integrat va fi cu siguranţă apreciată de unii utilizatori, la fel şi prezenţa ieşirii pentru căşti de tip jack 3,5mm.

Nici ornamentul aplicat camerei foto cu o singură lentilă nu pare prea reuşit, spatele telefonului amintind de modele iPhone de acum mai bine de 5 ani.

Potrivit zvonurilor centralizate până acum iPhone 9 / SE 2 este motorizat de chipsetul Apple A13, oferind performanţe la nivelul seriei iPhone 11. Însă cumpărătorii săi vor trebui să se mulţumească cu un ecran de 4.7”, mai mare decât cel de 4.0” întâlnit la originalul iPhone SE, dar totuşi mic după standardele actuale.

Versiunea de culoare mint green se potriveşte cu una dintre nuanţele disponibile pentru seria iPhone 11, însă asta nu e de ajunsă pentru a demonstra că avem de-a face cu produsul real şi nu una dintre nenumăratele imitaţii iPhone 9, pregătite din timp de diverşi producători asiatici.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult