Prețurile Galaxy Z Fold3 și Z Flip3, confirmate înaintea lansării oficiale

20.07.2021
Prețurile Galaxy Z Fold3 și Z Flip3, confirmate înaintea lansării oficiale

Galaxy Z Fold3 și Z Flip 3 sunt așteptate pentru lansare în luna august. Dar până atunci, aflăm care vor fi prețurile la vânzare și versiunile de culoare.

Compatibil cu accesoriul S Pen, Galaxy Z Fold 3 va fi disponibil în versiunile de culoare Phantom Green, Phantom Silver și Phantom Black, respectiv, variante de echipare cu 256GB și 512GB memorie iternă. Rămâne de văzut dacă Samsung va include S Pen în pachetul cu accesorii standard, sau îl va livra ca și accesoriu separat. Un alt aspect de lămurit este și dacă Samsung a prevăzut în designul telefonului un compartiment dedicat pentru S Pen, sau acesta va fi doar fixat de exteriorul carcasei, cu ajutorul unui sistem de prindere magnetic.

Prevăzute cu un ecran mai rezistent, care poate suporta apăsările cu cu stylus-ul, versiunie Galaxy Z Fold și Flip de până acum foloseau o protecție de plastic deasupra ecranului. Deși este costisitor de implementat și implică anumite riscuri pe partea de fiabilitate, accesoriul S Pen va îmbunătăți capabilitățile de productivitate ale dispozitivului, formatul noilor modele pliabile fiind acum mai degrabă similar cu un carnețel de notițe.

Având in vedere prețul cerut, folosirea unei configurații bazată pe Snapdragon 888 este o condiție practic obligatorie, la fel și ecranul cu rată de refresh la 120 Hz. Mai mult, ecranul pliabil de pe Galaxy Z Fold3, care scunde camera interioară sub afișaj, ar putea fi un motiv suficient de upgrade pentru fanii Samsung dedicați.

Totuși, devotamentul față de brandul preferat trebuie să fie destul de mare pentru a justifica prețul de peste 2000 euro, cerut pentru modelul Galaxy Z Fold 3, respectiv 2165 euro pentru ediția cu 512GB stocare internă. Spre comparație, actualul model Galaxy Z Fold2 (256 GB) poate fi comandat cu „doar” 1600 euro, de pe site-ul Samsung.com.

Cât despre modelul Galaxy Z Flip3, prețul pornește de la 1187 euro pentru ediția cu 128GB memorie internă, fără taxe, modelul cu 256GB stocare internă urcând prețul la 1350 euro. . Noul model va fi disponibil versiunile de culoare: : Phantom Black, Dark Blue, Gray, White, Cream, Green, Light Pink și Lavender.

În ciuda așteptărilor pentru popularizarea telefoanelor pliabile, se pare că ambele modele Samsung nou pregătite sunt considerabil mai scumpe decât edițiile anterioare. Totuși, până la confirmarea oficială, prețurile vehiculate nu ar trebui luate prea mult în serios.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult