Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 primesc dată de lansare

05.07.2021
Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 primesc dată de lansare

Știm deja că Samsung nu renunță la pariul pe telefoane pliabile, compania sud-coreeană urmând să lanseze o întreagă familie de telefoane high-end, chiar în timp ce restul industriei se pregătește de tranziția la telefoane rulabile.

Deși la nivel fundamental, telefoanele pliabile și cele rulabile împart tehnologii comune, cum ar fi tehnologia ecranului, în realitate cele din urmă promit să fie și mai interesante, oferind toate avantajele unui telefon pliabil din formatul unui smartphone aproape convențional. Astfel, în loc să deschizi telefonul precum un carnețel de notițe vei putea rula ecranul până la dimensiunea dorită, totul fără complicațiile unui mecanism tip balama, sau un al doilea ecran la care să apelezi pentru orice alte activități care nu justifică folosirea ecranului pliabil.

Potrivit surselor din industrie, Samsung urmează să prezinte noua ofertă de telefoane pliabile plus gadgeturi conexe în perioada lunii august, evenimentul fiind planificat mult după lansarea Galaxy S21 de la începutul acestui an. Acum avem și detaliul final, aparent divulgat chiar de unul dintre oficialii Samsung.

Astfel, următorul eveniment Unpacked 2021 va fi găzduit pe data de 11 august la ora 10 EET, ceva mai târziu decât data de 3 august  înaintată în unele zvonuri. Informația este furnizată de presa sud-coreeană, citând un oficial Samsung cu identitate nedezvăluită.

Astfel, următoarea ediție Unpacked 2021 va include atât noul flagship, dar și modelul tip-clapetă Galaxy Z Flip 3, ca și atracții principale. Samsung va folosi însă ocazia și pentru dezvăluirea noului smartwatch Galaxy Watch 4, oferind noua experiență Wear OS.

Cât despre configurația hardware, Galaxy Z Fold 3, apărând cu numele de model SM-F926U, pare să fie motorizat de chipsetul Snapdragon 888, ajutat cu 12GB memorie RAM și sistemul de operare Android 11.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult