Prezentarea lui iPhone 6 ar putea avea loc pe 9 septembrie

Prezentarea lui iPhone 6 ar putea avea loc pe 9 septembrie

Prezentarea noului iPhone de la Apple are acum şi o dată stabilită. Ce-i drept, este neoficială, însă este confirmată de mai multe publicaţii americane. Conform Re/Code, Wall Street Journal şi Bloomberg, noul smartphone cu iOS va fi dezvăluit pe data de 9 septembrie.

Evenimentul iPhone 6 ar putea avea loc pe 9 septembrie

Acest eveniment este astfel la numai şase zile distanţă de Samsung Unpacked, unde este aşteptat anunţul noului Samsung Galaxy Note 4 şi la aproape o lună de anunţul Samsung Galaxy Alpha, aşteptat pe 13 august.

Încă nu ştim dacă Apple va anunţa un singur telefon sau două, întrucât zvonurile despre varianta de iPhone cu display de 5,5” sunt încă în contradicţie. Din păcate nu există alte informaţii despre acest eveniment precum oraşul în care va avea loc sau dacă vom vedea şi noile iPad-uri tot pe 9 septembrie.

Dacă Apple va urma acelaşi plan de anul trecut, evenimentul din septembrie va fi dedicat iPhone-urilor şi noului iOS 8, urmând ca în luna octombrie să vedem în cadrul unui eveniment diferit şi noutăţile legate de iPad, iPod şi (probabil) Apple TV.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult