Prima fotografie realizată cu Galaxy S23 Ultra sugerează îmbunătățiri semnificative față de S22 Ultra. FOTO

14.11.2022
Prima fotografie realizată cu Galaxy S23 Ultra sugerează îmbunătățiri semnificative față de S22 Ultra. FOTO

Leaker-ul IceUniverse a publicat pe Weibo un set de trei fotografii ale aceluiași dovleac, în care demonstrează performanța lui Galaxy S23 Ultra față de alte modele de top din piață. Una dintre imagini ar fi realizată pe un prototip al următorului flagship de la Samsung, în timp ce celelalte doup sunt de pe Galaxy S22 Ultra și Pixel 7 Pro. Îmbunătățirile sunt vizibile cu ochiul liber, modelul S23 Ultra captând mai multe detalii.

O primă mostră de fotografie cu Galaxy S23 Ultra sugerează că vor exista motive bune de upgrade

IceUniverse este un „leaker” din China specializat pe produsele companiei Samsung, iar acest lucru oferă o doză în plus de credibilitate acestei comparații. Se pare că Samsung va aduce îmbunătățiri semnificative pe camerele lui Galaxy S23 Ultra, în special în lumină artificială, unde diferența este evidentă cu ochiul liber.

Fotografia de pe S23 Ultra captează mai multe detalii fine pe suprafața dovleacului, coaja sa fiind mult mai aproape de realitate. În comparație, S22 Ultra pare că face o procesare similară pentru culori, însă nu poate să distingă la fel de multe detalii, suprafața fructului fiind mult mai netedă. Pixel 7 Pro are o procesare diferită, care încearcă să lumineze mai mult cadrul, pierzând detalii în proces.

Motivul pentru care Galaxy S23 Ultra ar putea capta mai multe detalii cu camera principală față de S22 Ultra ar fi noua cameră principală de 200 megapixeli, care o va înlocui pe cea de 108 megapixeli folosită în ultimii trei ani.

Cea mai bună veste este însă că S23 Ultra este încă un prototip, care se va lansa, cel mai probabil, prin februarie. Astfel, de acum și până la lansare, inginerii Samsung mai pot îmbunătăți procesarea imaginilor din software, pentru rezultate și mai bune sau consistență mai mare între cadrele realizate cu noua cameră.

sursa: IceUniverse (Weibo)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult