Primele detalii neoficiale despre Xperia Z3: Snapdragon 801 mai rapid şi un design nou

14.07.2014
Primele detalii neoficiale despre Xperia Z3: Snapdragon 801 mai rapid şi un design nou

Spre deosebire de ceilalţi rivali de pe piaţă, compania Sony lansează două telefoane mobile de vârf în fiecare an, acestea văzând în general lumina zilei în primele două luni ale anului şi în toamnă. Acest program atipic de lansare, care nu aduce din păcate şi schimbări importante de la o generaţie la alta, se pare că va continua nestingherit şi în acest an deoarece Sony testează deja viitorul Xperia Z3.

Conform unor imagini neoficiale apărute în reţeaua de socializare Sina Weibo, viitorul Xperia Z3 va folosi tot un ecran cu o diagonală de 5,2”, la fel ca Xperia Z2, însă va aduce un design uşor modificat. Păstrând unele detalii deja cunoscute, Xperia Z3 se pare că va renunţa la intarsiile din muchiile laterale în favoarea unor margini curbate simple.

Viitorul telefon Sony va folosi un procesor Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974-AC cu o frecvenţă de tact de 2,5 GHz, la fel ca Samsung Galaxy S5, în timp ce modelul anterior a folosit versiunea ceva mai lentă MSM8974-AB. Am fi preferat să vedem o implementare a proaspătului şi puternicului Snapdragon 805, însă se pare că nu va fi cazul. Camera foto va folosi acelaşi senzor Exmor RS cu senzor de 20,7 MP.

Dincolo de aceste specificaţii succinte şi de imaginile cu rezoluţie slabă, nu există în acest moment detalii suplimentare despre acest viitor model. Judecând după programul de lansări folosit până acum, probabil că Xperia Z3 va debuta la începutul toamnei în cadrul IFA Berlin 2014. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News