Primele dispozitive Samsung Galaxy cu tehnologie audio Harman ar putea apărea în 2018

21.11.2016
Primele dispozitive Samsung Galaxy cu tehnologie audio Harman ar putea apărea în 2018

Samsung a achiziţionat recent producătorul de dispozitive audio high-end Harman cu 8 miliarde de dolari, dar tehnologiile companiei nu vor ajunge în produsele gigantului sud-coreean atât de repede pe cât ne-am fi dorit. Potrivit TheInvestor, seria de smartphone-uri Galaxy S de la Samsung ar putea încorpora tehnologie audio Harman în 2018. Declaraţia a fost făcută de către Park Jong-hwan, şeful diviziei auto din cadrul Samsung.

„Va trece timp până când procesul de achiziţie va fi finalizat. Dacă vom adopta tehnologie audio high-end Harman pentru seria Galaxy S, primul model ar putea veni în 2018”, a spus Jong-hwan.

 

 

Potrivit reprezentantului Samsung, Harman va continua să existe ca o companie independentă.

 

Harman oferă produse premium sub mai multe branduri, printre care Harman Kardon, JBLşi AKG Acoustics. Gigantul sud-coreean este interesat în primul rând de sistemele de infotainment pentru automobile dezvoltate de Harman, care pot fi găsite în 30 milioane de maşini aflate pe străzi. Samsung se aşteaptă ca această piaţă să depăşească valoarea de 100 miliarde de dolari până în 2025.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult