Primele fotografii oficiale cu Huawei P30 şi P30 pro sunt aici! Compania laudă performanţa foto a celor două telefoane

22.03.2019
Primele fotografii oficiale cu Huawei P30 şi P30 pro sunt aici! Compania laudă performanţa foto a celor două telefoane

Mai sunt doar câteva zile până la momentul în care Huawei va dezvălui în mod oficial modelele P30 şi P30 Pro, însă compania deja a început o campanie de promovare online pentru acestea. Avem de a face cu trei clipuri video care laudă performanţele camerelor celor două modele, cât şi primele fotografii oficiale, descărcate chiar de pe site-ul Huawei. Acestea prezintă P30 şi P30 Pro în toată splendoarea lor, confirmând zvonurile şi imaginile scăpate pe internet de până acum.

Clipurile de promovare a camerei sugerează că noile modele Huawei P30 şi P30 Pro vor avea cele mai performante camere de pe piaţă, fiind prezentate în special funcţiile de fotografiere în lumină scăzută şi noua funcţie de zoom, care va mări subiectul cu mult peste ceea ce putea face modelul Huawei P20 Pro anul trecut. Performanţa foto a lui P30 Pro ar fi de 5 sau 10x zoom, telefonul să le facă pe amândouă modul 10x fiind de tip hibrid. În comparaţie, P20 Pro oferea zoom optic 3x şi 5x hibrid. De asemenea, o funcţie nouă numită Dual-View Video va permite folosirea a două camere simultan pentru fotografiere sau înregistrare video.

Fotografiile cu cele două telefoane confirmă cam toate informaţiile neoficiale din ultima perioadă. Acestea au fost publicate din greşeală pe site-ul Huawei Olanda, însă au fost retrase foarte repede, când angajaţii companiei au depistat gafa. Cei care au fost rapizi (precum GSM Arena) au reuşit să salveze fotografiile de pe site-ul oficial. Am ataşat o galerie foto cu aceste poze mai jos:

Galerie foto

Este destul de clar acum că modelul P30 va fi livrat cu ecran „plat” şi fără noua cameră foto avansată cu zoom, cei trei senzori de pe spate fiind echipaţi cu lentile obilnuite. De asemenea, lipseşte camera TOF pentru adâncime de pe modelul P30 Pro. Ambele telefoane au notch-uri „waterdrop”, iar modelul P30 Pro va avea şi o culare exclusivă: un degrade roşu.

Se pare că Huawei a semnat şi un acord cu Sonos, cei care fac pre-comandă telefoanelor putând primi şi o boxă inteligentă produsă de această companie. Cei care cumpără P30 Pro vor primi şi un încărcător wireless pentru acesta. Este posibil astfel ca modelul P30 standard să nu fie echipat cu încărcare wireless.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult