Primele imagini cu designul lui Galaxy S21 FE

12.04.2021
Primele imagini cu designul lui Galaxy S21 FE

Așteptat cu nerăbdare de doritorii unei versiuni S21 cu preț mai mic, Galaxy S21 FE apare în imagini de prezentare cu un design ”tradițional” fără margini curbate în jurul ecranului și cu mai puține camere foto.

Succesorul lui Galaxy S20 FE aduce un upgrade semnificativ pe partea de performanță, chipsetul SD 865 cedând locul soluției de ultimă generație Snapdragon 888. Similar, alternativa Exynos 990 va fi substituită cu Exynos 2100, o soluție mult mai performantă creată de Samsung ca o alternativă SD888.

Din păcate, nevoia diferențierii de modelul non-FE va ciunti alte aspecte ale configurației, Galaxy S21 FE venind în echiparea de bază cu doar 6GB memorie RAM și 128GB stocare internă. Un alt compromis notabil este așteptat la partea de finisaje, spatele lui S21 FE primind un tratament asemănător seriei Galaxy A52/A72, respectiv, policarbonat cu aspect frosted-glass.

Galaxy S21 FE

Parte din designul ”tradițional” este și ornamentul camerei foto, destul de mult înălțat peste spatele perfect plat.

Potrivit randărilor furnizate de obișnuita sursă de zvonuri OnLeaks, Galaxy S21 FE va avea ecran de 6.5 inch și o singură cameră frontală poziționată central. Așteptările sunt pentru un ecran OLED de calitate similară celui întâlnit la seria anterioară Galaxy S20, capabil să folosească rată de refresh la 120Hz.

Vestea proastă este că lansarea noului model FE nu este așteptată prea curând, actualul model Galaxy S20 FE fiind dezvăluit abia în luna septembrie a anului trecut.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult