Primele imagini cu Galaxy S23 sugerează că Samsung uniformizează design-ul între „standard” și Ultra

18.10.2022
Primele imagini cu Galaxy S23 sugerează că Samsung uniformizează design-ul între „standard” și Ultra

Samsung a făcut o distincție clară între modelele „standard” ale flagship-urilor sale și modelul Ultra, nu doar prin specificații semnificativ diferite, ci și prin filozofie diferită de design. Atunci când alegi un model Galaxy S Ultra, primești nu doar un telefon mai performant, dar și unul care are un aspect unic în oferta companiei. Se pare însă că seria Galaxy S23 va schimba acest lucru, oferind un design unitar pe întreaga gamă de telefoane.

Galaxy S23, S23+ și S23 Ultra vor avea un design unitar

Ice Universe, unul dintre cei mai de „succes” leakeri de pe internet, a publicat câteva imagini cu ceea ce par a fi machete cu cele trei modele Galaxy S23 de la Samsung, în prototipuri de huse. De obicei, producătorii de accesorii primesc planurile telefoanelor dinainte, pentru a putea realiza produse pe care să le poată vândă încă din ziua lansării, iar acestea pot oferi o idee foarte bună asupra formei generale și particularităților de design ale dispozitivelor.

În cazul seriei Galaxy S23, se pare că putem observa pe partea din spate un design uniformizat pentru toate cele trei modele. Dacă S20, S21 și S22 au integrat camere încadrate în diferse forme de „insule” pe modelele inferioare, seria S23 va păstra design-ul de pe S22 Ultra și îl va aplica pe toate variantele. Astfel, insula de cameră dispare, iar în locul ei apar camerele individuale. Galaxy S23 și S23+ (numit aici Pro), folosesc din nou sisteme cu trei camere, dispuse vertical pe spate, în timp ce modelul S23 Ultra va folosi patru camere și un sistem de focalizare cu laser, pentru un total de cinci module separate, la fel ca pe S22 Ultra.

Putem vedea și faptul că modelele de bază vor păstra un design cu colțuri mai rotunjite, în timp ce modelul Ultra va fi ceva mai „ascuțit”, păstrând o parte din identitatea de design a seriei Note, pe care a înlocuit-o în oferta Samsung.

via GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult