Primele imagini cu Samsung Galaxy S6 edge+

Primele imagini cu Samsung Galaxy S6 edge+

Primele imagini cu Samsung Galaxy S6 edge+ în libertate au apărut deja pe internet, confirmând astfel şi existenţa dispozitivului. Compania coreană pare să nu modifice formula de succes a smartphone-ului lansat în primăvara acestui an, oferind un design aproape identic într-o carcasă mai mare, încercând să atragă publicul interesat de phablet-uri high-end.

All About Samsung a pus mâna o machetă a dispozitivului şi l-a comparat cu un Galaxy Note 4 pentru a oferi o idee despre cât de mare este de fapt. Se pare că noul model de smartphone Samsung va dispune de un display curbat la margini cu diagonală de 5,7”, rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) şi toate funcţiile pe care le-am întâlnit pe modelul S6 edge original. Deşi are dimensiuni similare cu Note 4, noul S6 edge+ pare să fie ceva mai mic în lăţime, graţie marginilor reduse de curbura sticlei pe marginile carcase.

Cele mai noi informaţii neconfirmatedespre specificaţiile tehnice ale dispozitivului sugerează că avem de a face cu un procesor Exynos 7420, 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare intern şi camere foto de 16 şi 5 megapixeli. La fel ca predecesorul său, S6 edge+ nu va integra un lăcaş pentru carduri microSD şi nu va oferi utilizatorilor acces la acumulator. Anunţul oficial este aşteptat pe 12 august, iar lansarea în magazinese zvoneşte că va avea loc spre finalul lunii următoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult