Primele imagini cu Zenfone 8 Flip arată camera rotativă și diferențe minime de design

06.05.2021
Primele imagini cu Zenfone 8 Flip arată camera rotativă și diferențe minime de design

Modelul Zenfone 8 standard pare să fie un model de dimensiuni mici, cu o camera tradițională și ecran perforat, însă ASUS pregătește de asemenea și un model Zenfone 8 „Flip”, care continuă în direcția în care seria de telefoane taiwaneze a pornit în urmă cu doi ani. Până acum nu știam cum va arăta acest model, însă noile imagini care au ajuns în mod neoficial pe internet sugerează că nu vor exista diferențe majore față de generația anterioară.

Zenfone 8 Flip este succesorul modelelor Zenfone 6 și 7

Zenfone 8 Flip  arată la o privire rapidă la fel ca Zenfone 7. Vorbim despre un telefon echipat cu un ecran fără decupaje, care integrează o cameră rotativă, putând folosi toate camerele dispozitivului și pe post de camere de selfie. De altfel, și construcția pare să fie aproape identică, cu un panel de sticlă pe partea din spate și metal pe laterale. Interesant este însă  butonul Power, care este acum de culoare albastră, în timp ce lipsa unui senzor de amprentă pe spate sau pe laterală sugerează că acesta este integrat în display.

Camera este din nou echipată cu trei senzori, care nu reprezintă cele trei distanțe focale standard de pe telefoane: wide, ultrawide și zoom. În locul ultrawide a fost folosită o cameră macro. Rămâne de văzut cât de mare va fi zoom-ul, întrucât fiecare producător de telefoane alege alte valori.

La nivelul specificațiilor hardware, Zenfone 8 Flip va avea multe în comun cu modelul Zenfone 8 standard (sau mini?). În afară de ecranul de 5,92” pe care îl vom întâlni pe telefonul de dimensiuni mici, ambele vor folosi același Snapdragon 888, 8 GB memorie RAM, 128 sau 256 GB stocare și camere de 64, respectiv 12 megapixeli (wide și macro). Modelul Flip pare însă să fie singurul care va folosi și un zoom de 8 megapixeli. Pentru că sunt diferite în dimensiuni, modelul Flip va folosi un acumulator de 5.000 mAh, iar Zenfone 8 standard va folosi un acumulator de 4.000 mAh

Vom afla cu siguranță detaliile complete pe căi oficiale pe data de 12 mai, când ASUS a programat un eveniment de lansare pentru seria Zenfone 8.

sursa: 91mobiles

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult