Primele imagini „oficiale” cu Galaxy 21 confirmă design-ul camerelor

09.12.2020
Primele imagini „oficiale” cu Galaxy 21 confirmă design-ul camerelor

Nu a durat foarte mult de la primele imagini reale cu Galaxy S21 să primim și primele imagini care par a veni din surse oficiale cu noile modele de top de la Samsung. Este vorba despre câteva cadre scurte, de numai câteva secunde, extrase din ceea ce pare a fi un clip de promovare, care prezintă telefoanele în două nuanțe: Phantom Violet și Phantom Black. Aceste imagini confirmă design-ul camerelor de pe modelele Galaxy S21, cu un modul pronunțat, care se continuă pe lateralele dispozitivelor.

Galaxy S21 se apropie de lansare, imagini oficiale cu telefoanele ajungând deja pe internet

Conform noilor imagini, se pare că Samsung va adopta design în două tonuri de culoare, rama și camera fiind de o culoare și spatele dispozitivelor de o altă culoare. De asemenea, se pare că modulul de sticlă care încadrează camerele este separat de rama metalică de pe laterale, deși părea din imaginile neoficiale că ar fi o singură componentă. Totuși, poziționarea camerei atât de aproape de margine ar putea aduce noi îngrijorări în cazul accidentelor, camerele fiind mult mai expuse la șocuri mecanice din laterale.

Modelul Galaxy S21 este prezentat în culoarea Phatom Violet, adică violet mat, cu accente aurii pentru cameră și rama metalică. Se presupune, conform zvonurilor, că modelul Galaxy S21 standard va beneficia de un capac din spate realizat din plastic, în timp ce modelele S21+ și 21 Ultra vor fi realizate folosind sticla.

Aceste imagini prezintă și un Galaxy S21 Ultra de culoare Phantom Black, cu patru camere și un fascicul laser pentru focalizare. Acesta nu este în două tonuri, toate componentele fiind negre. Pe laterale, metalul pare a fi lucios, care poate reflecta lumina, în timp ce spatele este complet mat. Detaliile disponibile în acest moment sugerează că noile modele nu vor avea camere semnificativ diferite la nivel hardware față de anul trecut, însă S21 Ultra va primi o cameră cu zoom 3x.

Evenimentul de lansare este așteptat pe data de 14 ianuarie, în timp ce lansarea în magazine a seriei Galaxy S21 ar putea avea loc înainte de sfârșitul acestei luni. Anterior, modelele Galaxy S20 au fost anunțate în februarie, cu lansare în magazine în luna martie.

sursa: Max Weinbach (Twitter)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult