Primele imagini OnePlus 7 „standard” sugerează că va păstra design-ul lui 6T

17.04.2019
Primele imagini OnePlus 7 „standard” sugerează că va păstra design-ul lui 6T

OnePlus 7 va fi livrat în mai multe variante, iar cea pe care am văzut-o în fotografii neoficiale în ultimele câteva luni pare să fie cea de top, numită Pro. Noi imagini cu versiunea de bază dezvăluie faptul că noul design va fi păstrat doar pentru modelul mai scump, OnePlus 7 „standard” fiind foarte similar în design şi construcţie cu OnePlus 6T, lansat în toamna anului trecut.

Imaginile 3D realizate folosind planurile oficiale furnizate de către cei de la OnePlus către producătorii de accesorii dezvăluie un OnePlus 7 nu foarte schimbat. Avem de a face cu un telefon echipat cu ecran OLED decupat în partea de sus, camera fiind integrată într-un notch cu formă de picătură de apă. Spatele dispozitivului este tot din sticlă şi include din nou două camere foto, diferenţa fiind blitz-ul care este acum integrat în ansamblul de cameră şi nu se mai regăseşte sub aceasta.

Elemente precum senzorul de amprentă în display şi lipsa jack-ului pentru căşti sunt păstrate, butonul pentru profilul silent este în continuare amplasat deasupra butonului Power, iar ecranul este plat, cu sticlă 2.5D deasupra. Faţă de OnePlus 6T, acesta pare să fie cu 0,1 mm mai gros, însă dimensiunile generale rămân aproape indentice.

Specificaţiile hardware ar putea fi de asemenea similare: un ecran de 6,4”  cu rezoluţie Full HD+, un acumulator de 3.700 mAh şi 6 sau 8 GB memorie RAM, în funcţie de versiune. Procesorul va fi însă upgradat la Snapdragon 855, cel mai puternic model disponibil în acest moment pentru dispozitivele cu Android.

Faţă de acest model, OnePlus 7 Pro ar putea fi livrat cu un ecran de 6,7” curbat la margini şi fără decupaje, cu o cameră foto frontală motorizată, cu un sistem triple-camera pe partea din spate şi cu opţiune de 12 GB memorie RAM în varianta de top. De asemenea, o versiune „Pro 5G” ar putea fi lansată în regiunile în care există astfel de reţele disponibile.

Anunţul ar putea avea loc pe data de 15 mai, moment în care ar trebui să pornească şi pre-comenzile. Probabil că primele livrări vor fi onorate la o săptămână după anunţ.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult