Primele imagini reale cu telefonul pliabil Galaxy Z Flip4 de la Samsung. VIDEO

12.06.2022
Primele imagini reale cu telefonul pliabil Galaxy Z Flip4 de la Samsung. VIDEO

Primele imagini reale cu Galaxy Z Flip4 de la Samsung dezvăluie câteva noi detalii de design care vor diferenția noul model de cel vechi. La bază însă, telefonul pare să fie similar cu cel de anul trecut, păstrând dimensiunile și forma generală. Totuși, atât la exterior, cât și la interior apar câteva elemente diferite, care ar putea justifica chiar și un upgrade de la un model anterior de Galaxy Z Flip.

Galaxy Z Flip4 vine cu diferențe minore la exterior

Sursa acestor imagini este un YouTuber numit TeckTalkTV. Acesta pare că deține un Galaxy Z Flip4 deja, în ciuda faptului că telefonul este așteptat pentru lansare abia în luna august. Telefonul nu schimbă dimensiunile ecranului intern, acesta fiind tot de 6,7”, însă vine cu un ecran exterior puțin mai mare, cu diagonală de 2,1”. Mai mult, ecranul intern are acum o cută mult mai puțin vizibilă. Totuși, aceasta nu dispare complet.

Balamaua nu pare să fie diferită față de cea a generațiilor trecute, iar în zona centrală, atunci când telefonul este pliat, însă există spațiu între cele două jumătăți. Senzorul de amprentă rămâne neschimbat pe laterala din dreapta, integrat în butonul power, în timp ce camerele foto rămân de asemenea în aceeași poziție.

Componentele interne vor face diferența

Se pare însă că la interior, Galaxy Z Flip4 ar putea veni cu cea mai mare schimbare. Pe lângă upgrade-ul așteptat de chipset, noul telefon pliabil va beneficia de o baterie semnificativ mai mare decât ultimul model al seriei. Este vorba despre un acumulator de 3.700 mAh, față de 3.300 pe modelul anterior. De altfel, autonomia mică era cel mai mare dezavantaj al lui Flip3, deci acesta va fi cu siguranță cel mai apreciat upgrade. Și alături de noua baterie va veni și încărcare mult mai rapidă, de la 15 la 25W.

Zvonurile afirmă că Samsung va ține un eveniment de prezentare pe data de 10 august, unde vor fi dezvăluite acest telefon, modelul Galaxy Z Fold4 și ceasurile din seria Galaxy Watch5. Toate acestea vor beneficia de lansări probabil înainte de sfârșitul lunii august, sau cel târziu în luna septembrie.

sursa: TechTalkTV

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult