Primele informaţii despre LG G3 S: specificaţii tehnice şi imagini

16.07.2014
Primele informaţii despre LG G3 S: specificaţii tehnice şi imagini

O variantă mai mică a recentului LG G3 este în plan, iar primele informaţii despre aceasta (model D772V) au fost scăpate pe internet. Informaţiile vin pe calea internetului, manualul noului model fiind deja disponibil pe diverse site-uri. Spre diferenţă de alte modele de smartphone-uri micşorate însă, noul telefon nu va fi urmat de sufixul „mini”.

Adevărul este că această denumire nici nu ar avea sens, întrucât noul LG G3 S va include un display de 5 inci. Practic, primim un nou model G3, dedicat celor cu buget restrâns, care vine cu hardware mai slab. Conform specificaţiilor disponibile în acest moment, display-ul va oferi rezoluţie 720 x 1280 pixeli, un procesor quad-core Snapdragon 400, 2 GB de memorie RAM, o cameră de 8 megapixeli şi 16 GB de spaţiu de stocare intern. Site-ul chinezesc Tenaa, care a pus mâna şi pe câteva imagini cu telefonul, spune că G3 S va măsura 137.75 mm înălţime, 69.60 lăţime şi 9.99 mm grosime şi va cântări 134 de grame.

LG G3 S

Putem vedea astfel că acest model este îndreptat către segmentul de mijloc al pieţei, cu acelaşi design elegant al fratelui său mai mare (chiar dacă puţin mai gros), oferind însă componente interne mai modeste. Probabil că şi preţul va fi mult mai mic în comparaţie cu cel al versiunii mari a lui G3, întrucât specificaţiile nu sunt deloc ieşite din comun pentru clasa din care face parte.

Din păcate însă, informaţii oficiale despre preţ, pieţele în care se va lansa şi despre data de lansare nu sunt încă disponibile. Având însă în vedere faptul că informaţii atât de exacte au reuşit să le scape celor de la LG printre degete, probabil că telefonul este foarte aproape de o variantă finală, ceea ce sugerează un anunţ iminent.

Galerie LG G3 S

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult