Primele poze detaliate cu noul smartphone Nexus produs de LG

11.10.2012
Primele poze detaliate cu noul smartphone Nexus produs de LG

Cunoscut deocamdată după numele de cod E960 Mako, telefonul din seria Google Nexus realizat de LG şi pregătit pentru prezentare oficială la sfârşitul acestei lui a fost surprins într-o serie de poze detaliate şi pus alături de un exemplar iPhone 4 spre a compara dimensiunea ecranului.

LG Nexus E960 vs Apple iPhone 4

Ajutat de condiţii mai bune de iluminare şi o cameră foto performantă, LG Nexus E960 ne prezintă un design cu linii rotunjite şi doar două butoane fizice. Spatele carcasei este perfect plat şi acoperit cu un finisaj semi-lucios în stil mozaic, al cărui aspect pare să se modifice în funcţie de unghiul din care este privit şi mişcarea surselor de lumină ambiantă. Tot aici putem vedea camera foto de 8 MP cu blitz LED şi fanta pentru difuzorul extern.

LG Nexus E960 - văzut din spate

În lateral pot fi observate butonul Lock şi clapeta pentru volum, ambele cu finisaj cromat şi aduse aproape la acelaşi nivel cu rama carcasei. Deasupra mai poate fi observat conectorul pentru căşti cu mufă jack 3.5 mm iar dedesubt vedem ceea ce pare a fi un conector mini-USB.

LG Nexus E960 - văzut din faţă

Partea din faţă este dominată de scutul Gorilla Glass, decupat în partea de sus pentru casca audio şi încadrat de o ramă cromată adăugată pentru un plus de stil. Sub acesta, ecranul cu diagonală 4.7 inch şi rezoluţie 768×1280 pixeli prezintă interfaţa Android Jelly Bean, instalat în versiunea 4.1.2. Este însă aşteptat ca terminalul să fie livrat în cele din urmă cu noua versiune Android 4.2.

LG Nexus E960 - vedere dreapta

LG Nexus E960 - vedere stânga

Potrivit publicaţiei bieloruse care a obţinut imaginile de mai sus, prototipul LG Nexus E960 utilizează un chipset Quallcomm cu CPU quad-core la 1.5 GHz, dispune de 2 GB memmorie RAM şi o cantitate de 8 GB memorie internă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult