Primele teste de performanță cu Galaxy S21 și Snapdragon 888

04.12.2020
Primele teste de performanță cu Galaxy S21 și Snapdragon 888
foto: coverpigtou.it

Galaxy S21 este confirmat cu chipsetul Snapdragon 888 și 8GB memorie RAM, primele teste de performanță indicând că va fi unul dintre cele mai puternice telefoane cu Android 11

Identificat în catalogul cu rezultate Geekbench folosind numele de model SM-G991U, următorul flagship Galaxy S rulează o platformă hardware numită “lahaina”. Știm deja că acesta este numele de cod atribuit vârfului de gamă Qualcomm, Snapdragon 888.

performanță Galaxy S21

Din păcate, punctajele obținute cu versiunea Geekbench 5.2.5 nu sunt chiar la nivelul așteptărilor. Comportamentul poate fi unul intenționat, Samsung ascunzând performanțele reale în vederea anunțului oficial de lansare, sau, pur și simplu avem de-a face cu o versiune prototip insuficient optimizată.

Galaxy S21+ vine cu ecran de 6.7 inch, respectiv 6.7 inch pentru modelul S21 Ultra, strecurat într-o carcasă cu dimensiuni 165.1 x 75.6 x 8.9~10.8mm. Exceptând înălțimea sa destul de mare, tot ce știm despre camera foto este că va avea senzor principal de 108MP și modul ultra-wide de 12MP, respectiv modul cu tehnologie Periscope și pentru funcția zoom.

Potrivit zvonurilor circulate până acum, Samsung va dezvălui noua serie Galaxy S21 mai devreme decât de obicei, anunțul oficial fiind așteptat în data de 14 ianuarie. Tot atunci va începe și campania de precomandă. Lansarea oficială va avea loc pe 29 ianuarie 2021, cu stocuri limitate în magazine.

O altă noutate este echiparea modelului S21 Ultra cu suport pentru accesoriul S Pen, punând sub semnul întrebării continuarea seriei Galaxy Note.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult