Primul unboxing iPhone 13 Pro Max. Când se lansează în România VIDEO

21.09.2021

Telefoanele iPhone 13 ar trebui să ajungă în magazine și la clienți abia vineri, 24 septembrie, însă Apple și câteva magazine partenere au început deja livrările pentru câțiva clienți norocoși. Astfel, avem deja primul unboxing pentru modelul iPhone 13 Pro Max, chiar înainte de lansarea oficială a telefoanelor. Acesta a fost realizat de YouTuber-ul SalimBaba Technical din Emiratele Arabe, care pare să fie în posesia a 3 dispozitive Pro Max din generația nouă.

Seria iPhone 13 Pro are o cutie mai „eco”

Gama iPhone 12 a fost prima care a scos din cutia telefoanelor Apple căștile și încărcătorul de priză, iar iPhone 13 continuă în această direcție. Pentru a merge un pas mai departe în direcția ecologică, Apple a renunțat complet la folia de plastic care venea înainte deasupra cutiei. Astfel, deschiderea cutiilor se face acum prin ruperea unor sigilii din carton, care fac astfel evidentă desigilarea acestora, un aspect important pentru cei care vor cumpăra telefoanele din generația nouă.

În cutie însă, nu vedem multe diferențe. Avem în continuare doar un cablu USB-C – Lightning și o cutie mică de carton unde sunt găzduite un sticker cu logo-ul Apple, manualul de utilizare și garanția, cât și cheița pentru cartela SIM.

La o privire rapidă asupra telefonului, vedem că nu s-au schimbat foarte multe pe parte de design. iPhone 13 Pro Max este foarte similar cu iPhone 12 Pro Max. Modulul de cameră ar putea fi puțin mai mare, în timp ce butoanele de volum de pe partea din stânga ar fi coborât câțiva milimetri față de generația anterioară. În rest, avem un telefon cu margini drepte, sticlă pe ambele părți și, un „notch” mai mic.

Lansarea în România întârzie câteva săptămâni

România este de obicei în valul doi de lansare, iar conform GSM Arena, pre-comenzile din acest val vor porni pe 1 octombrie. Livrarea va începe în aceste regiuni pe 8 octombrie. În general, telefoanele Apple intră la precomandă la magazinele partenere Apple, precum iStyle, eMAG, Altex sau Flanco, dar și la cei trei operatori de telefonie mobilă principali: Orange, Telekom și Vodafone.

sursa: YouTube

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult