Protejat cu Gorilla Glass Victus 2, ecranul lui Galaxy S23 Ultra se zgârie chiar și cu praful din buzunar

16.02.2023
Protejat cu Gorilla Glass Victus 2, ecranul lui Galaxy S23 Ultra se zgârie chiar și cu praful din buzunar

Vești proaste pentru fanii samsung care credeau că protecția Gorilla Glass Victus 2 an anunțată pentru Galaxy S23 Ultra oferă imunitate împotriva zgârieturilor de orice fel.

Oficial, Samsung susține doar că sticla Victus 2 oferă o mai bună protecție cazul scăpării telefonului, în sensul că ecranului lui Galaxy S23 Ultra nu se va sparge la primul contact cu trotuarul acoperit cu beton. Nici producătorul Corning și nici Samsung nu au susținut cu subiect și predicat că sticla Victus 2 aplicată seriei de telefoane S23 ar oferi protecție totală la zgârieturi.
Cu toate acestea, faptul că un număr tot mai mare de utilizatori sesizează că ecranul telefonului capătă zgârieturi fine aproape imediat ce este scos din cutie constituie motiv de îngrijorare. Atât pentru potențialii cumpărători care încă deliberează asupra prețului piperat, dar mai ales pentru Samsung, degradarea accelerată a ecranului constituie un real motiv de îngrijorare. Pentru producătorul sud-coreean, un număr prea mare de plângeri ar putea deschide calea pentru procese colective, concluzionând cu decizii de înlocuire necondiționată a dispozitivelor afectate și chiar acordarea de despăgubiri.

Potrivit autorului clipului de mai sus, problemele au apărut încă din prima zi de utilizare, exemplarul Galaxy S23 Ultra căpătând zgârieturi fine pe ecran chiar dacă proprietarul a fost deosebit de atent cu ocrotirea telefonului abia scos din cutie. De altfel, după urmele de formă circulară putem deduce că urmele nu au fost lăsate prin forță excesivă, cum ar fi „ștergerea
Între timp, noii proprietari de telefoane Galaxy S23 sunt încurajați să investească în măsuri de protecție suplimentare, atât pentru ecran dar și pentru carcasa telefonului, rama laterală din aluminiu fiind în special vulnerabilă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult