Razer Phone 2, mult aşteptatul telefon de gaming, apare într-o fotografie înainte de lansare

01.10.2018
Razer Phone 2, mult aşteptatul telefon de gaming, apare într-o fotografie înainte de lansare

Razer Phone 2 a fost confirmat de câteva luni deja, însă informaţiile despre acestea au fost puţine şi nu foarte detaliate până în prezent. Se pare însă că telefonul într-adevăr există şi că vine cu o serie de diferenţe de design faţă de prima generaţie, lansată anul trecut, însă acestea nu sunt atât de mari pe cât ne-am fi aşteptat. Sursa primei fotografii este desigur Evan Blass, celebrul „leaker de profesie”, care reuşeşte întotdeauna să pună mâna pe astfel de informaţii.

Razer Phone 2 pare să păstreze design-ul frontal al modelului original, fiind realizat cu acelaşi tip de display pe format 16:9 cu difuzoare de dimensiuni mari deasupra şi sub acesta. Telefonul păstrează şi aspectul pătrăţos al originalului, design inspirat de telefonul Nextbit Robin, produs de către divizia de smartphone-uri Razer înainte să fie achiziţionată.

Diferenţele par a fi concentrate spre îmbunătăţirea părţii din spate. Avem de a face cu un sistem dual-camera cu senzori poziţionaţi pe orizontală în partea de sus a ecranului, cu un blitz dual-tone în centru. Acestea sunt încadrate într-un oval, iar un senzor de amprentă lipseşte complet de pe spate, sub cameră fiind prezent doar logo-ul Razer în culoarea verde (spatele pare să fie de culoare albastru marin). Acest lucru înseamnă că avem de a face fie cu un telefon fără senzor de amprentă, bazat doar pe recunoaştere facială (are două camere pe partea din faţă, deci ar putea avea recunoaştere facială 3D), fie are senzor de amprentă în display.

Lansarea lui Razer Phone 2 este aşteptată pe 2 octombrie, acesta urmând să integreze un hardware puternic, actualizat pentru 2018, cu Snapdragon 845 şi 8 GB memorie RAM.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult