Razer Phone trece de la Android 7.1.1 direct la 8.1 Oreo

30.03.2018
Razer Phone trece de la Android 7.1.1 direct la 8.1 Oreo

Razer Phone pare să fi fost o primă încercare reuşită a producătorului de dispozitive dedicate gaming-ului pe o piaţă aglomerată. Pe lângă faptul că a venit cu hardware foarte puternic şi un display unic pe piaţă, acesta pare să primească şi suport software foarte bun din partea echipei de dezvoltare. Razer Phone nu va face tranziţia de la Android 7.1.1 la 8.0, ci va trece direct la cel mai nou sistem de operare Google, Android 8.1.

Mulţi producători de top precum Samsung şi Huawei abia acum lansează actualizările la versiunea Android 8.0 pentru dispozitive lansate în urmă cu mai bine de un an. Totuşi, Razer Phone a decis să treacă direct la 8.1, modelul Razer Phone fiind disponibil pe piaţă abia din toamna anului trecut. Diferenţele între cele două variante de Android Oreo nu sunt majore, însă faptul că un jucător nou pe piaţă poate să facă tranziţia într-un timp atât de scurt la o variantă mai nouă de software, inspiră încredere pentru cei care au cumpărat deja telefonul sau pentru cei care luau în considerare acest model pentr viitor.

Utilizatorii nu trebuie să aştepte foarte mult lansare Android 8.1 pentru Razer Phone. Compania pregăteşte update-ul final pentru mijlocul lunii aprilie, cei mai nerăbdători putând instala chiar acum o versiune beta pentru testare. Desigur, aceasta este nefinalizată, deci diverse probleme, mai mult sau mai puţin enervante în experienţa de utilizare pot fi întâlnite.

Momentan Razer nu a oferit detalii despre o următoare generaţie de Razer Phone şi nici nu a mai vorbit despre accesoriul care transformă telefonul într-un laptop de gaming după prezentarea conceptului la CES 2018.

Razer Phone Android Oreo Developer Preview

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult