Razer Phone, un smartphone special pentru gameri

31.10.2017
Razer Phone, un smartphone special pentru gameri

Razer, o companie specializată în producerea de accesorii şi periferice pentru gaming, ar putea lansa în luna noiembrie un smartphone cu performanţe de invidiat, adresat pasionaţilor de jocuri Android.

Încă neconfirmat oficial, Razer Phone apare tot mai mult la bursa zvonurilor, ultimele informaţii conturând o veritabilă platformă pentru jocuri, motorizată de chipsetul Snapdragon 835. Principalul element de atracţie ar urma să fie ecranul de 5.72”, capabil să suporte o rată de refresh la 120 Hz. Bazat pe un panou LCD cu tehnologie IGZO, acesta suportă procesare Wide Colour Gamut (WCG) şi promite o calitate foarte bună a imaginii.

Sunetul este lăsat în seama unui set de difuzoare orientate în faţă şi amplificatoare cu certificare THX, respectiv procesare Dolby ATMOS.

Chiar dacă nu este un aspect esenţial pentru jocuri, Razer Phone oferă şi un sistem dual camera format dintr-un obiectiv cu deschidere f/1.75 şi senzor de 12 MP, respectiv 13MP şi lentile f/2.6 cu zoom.

Păstrând supleţea carcasei şi greutatea în limite acceptabile, Razer Phone dispune doar de un acumulator de 4000 mAh, care însă poate fi încărcat într-un timp foarte scurt folosind tehnologia Qualcomm Quick Charge 4+.

Configuraţia este completată cu 8GB memorie RAM, respectiv conectivitate 4G LTE şi Wi-Fi AC pentru acces la internet.

Potrivit unui teaser a cărui autenticitate nu a putut fi confirmată, Razer va lansa noul smartphone în data de 1 noiembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult