Realme GT 2 Pro: imagini cu design-ul final. Capacul are o textură care imită hârtia

23.12.2021
Realme GT 2 Pro: imagini cu design-ul final. Capacul are o textură care imită hârtia

Realme GT a fost o adevărată surpriză în 2021, cu un design atrăgător, hardware performant și preț accesibil pentru ceea ce oferea, iar brandul chinez va începe anul 2022 cu un model care să continue această serie. Realme a confirmat lansarea modelului GT 2 Pro, un model superior cu aspirații de flaghsip pentru începutul lunii ianuarie și promite să ofere ceva complet nou: un capac din polimer organic, cu o textură care ar trebui să imite hârtia.

Design-ul Realme GT 2 Pro sugerează o depărtare de modelul GT original

Brandul Realme, înfrățit cu Oppo și OnePlus, țintește către utilizatori cu bugete mai mici, însă nu va încerca să compromită performanța. De exemplu, compania a confirmat deja că noul GT 2 Pro va folosi în continuare cel mai performant chipset de la Qualcomm. În cazul de față, Snapdragon 8 Gen 1. Acesta va fi lansat pe 4 ianuarie, fix în perioada în care are loc târgul de tehnologie CES 2022 la Las Vegas.

Chiar dacă nu va fi primul telefon cu Snapdragon 8 Gen 1, va fi unul dintre primele modele echipat cu acest chipset, după dispozitivele de la Motorola și Xiaomi, care probabil vor ajunge și pe piață înainte de dezvăluirea oficială a lui Realme GT 2 Pro.

Noile imagini cu telefonul dezvăluie câteva detalii importante, precum faptul că va folosi un sistem cu două camere de 50 megapixeli și o a treia cameră cu un senzor mai mic, probabil pentru adâncime sau fotografie macro. De asemenea, carcasa dispozitivului, de culoare albă, are o textură neobișnuită, care ar trebui să imite hârtia, în timp ce materialul din care este construit nu este un plastic obișnuit, ci un polimer organic, „prietenos” cu mediul. De altfel, design-ul telefonului a fost realizat în parteneriat cu Naoto Fukusawa, un designer japonez cunoscut pentru parteneriate cu branduri precum MUJI, Herman Miller, B&B Italia sau Magis.

realme gt 2 pro grip

sursa: Android Central

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult