Realme GT 2 Pro primește listă oficială cu specificații

08.12.2021
Realme GT 2 Pro primește listă oficială cu specificații

Realme GT 2 Pro va fi unul dintre primele telefoane cu Snapdragon 8 Gen 1, noul flagship urmând să ajungă inclusiv în magazinele europene.

Confirmat mai întâi de CEO-ul Realme, Sky Li, Realme GT 2 Pro urmează să fie dezvăluit în mai puțin de o zi, cu lansare mai întâi pentru piața din China iar apoi și celelalte piețe de desfacere importante.

Ilustrat cu imagini neoficiale, Realme GT2 Pro primește acum și o listă cu principalele specificații. Aflăm astfel despre ecranul AMOLED furnizat de Samsung, cu diagonală 6.7 inch și rată de refresh la 120Hz. Acesta va găzdui o singură cameră foto, cu rezoluție 32MP.

La partea din spate, designul carcasei este radical diferit de cel generației anterioare Realme GT. Doar ornamentul camerei foto arată o vagă asemănare cu seria Pixel 6, fără ca Realme să preia cu totul designul bazat pe linii drepte și culori contrastante. Astfel, avem de-a face cu o configurație triple-camera cu senzor principal de 50MP (dimensiunie 1/1.5 inch, stabilizare optică OIS), cel mai probabil Sony IMX766. Camera wide este așteptată tot cu un senzor de 50MP, însă de la alt furnizor, respectiv cameră telephoto cu rezoluție și specificații încă nedeterminate

Realme GT 2 Pro testat cu AnTuTu

Realme GT 2 Pro pare că va avea „doar” încărcare rapidă de 65W, producătorul chinez ezitând să facă tranziția la tehnologia UltraDart de 125W demonstrată încă de acum peste un an.

Pentru detalii complete rămâne doar să așteptăm anunțul oficial de lansare, Realme încercând să „ia fața” rivalului Motorola, devenind prima companie care dezvăluie un telefon-flagship bazat pe Snapdragon 8 Gen 1.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult