Realme GT primește versiune Master Edition

23.06.2021
Realme GT primește versiune Master Edition

Lansat deja în magazinele europene, Realme GT, cel mai ieftin smartphone cu Snapdragon 888, este pe cale să primească și o versiune Master Edition cu dotări extra.

Cel mai probabil, nu este vorba de hardware mai performant, producătorul punând accent pe îmbunătățirea finisajelor exterioare.

Prima versiune Master Edition de la Realme a debutat în anul 2019, ca o ediție specială a modelului Realme X. Aceasta a fost livrată în două variante de culoare: Garlic și Onion. În același an, Realme lansa X2 Pro Master Edition în variantele de culoare Red Brick și Concrete, urmat de modelul X50 5G Master Edition, cu design inspirat de linii și cercuri.

Deocamdată nu este clar exact cum va arăta designul noului model  Realme GT Master Edition. Știm doar că acesta nu este singurul pregătit în ediție specială.

Realme GT pune la dispoziție un ecran AMOLED de 6,43”, relativ compact pentru un flagship din 2021. În schimb, imaginile redate folosind  rezoluție Full HD+ și rată de refresh la 120 Hz, vor avea claritate și cursivitate excelentă. Pentru gameri, Realme adaugă și o interfață touch cu rată de eșantionare la 360 Hz, îmbunătățind viteza de reacție.

Dacă ne-am raporta doar la lista cu specificații, am putea presupune că este vorba despre un smartphone de peste 1.000 de euro, însă, în realitate, prețul lui Realme GT în magazinele din România este fi în jurul sumei de 2799 Lei. Este greu să găsești în piață un alt model echipat cu cel mai performant procesor disponibil și ecran OLED la 120 Hz. Astfel, nu este greu de anticipat că și noua versiune își va găsi cu ușurință cumpărători.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult