Realme X2, anunţat cu chipsetul Snapdragon 730G şi cameră foto de 64MP

24.09.2019
Realme X2, anunţat cu chipsetul Snapdragon 730G şi cameră foto de 64MP

Cu preţuri începând de la 205 euro în ofertele magazinelor asiatice, Realme X2 este versiunea mai bine dotată a modelului XT dezvăluit la începutul acestei luni.

Împărţind acelaşi design de carcasă cu Realme XT, modelul X2 oferă un chipset mai performant şi capabilităţi în plus pentru camera foto, cum ar fi înregistrarea video folosind camera de 8MP cu lentile ultra-wide şi aplicarea în timp real de efecte bokeh pe materialul filmat.

Tehnologia pentru încărcare rapidă de la OPPO, VOOC Flash Charge 4.0, primeşte şi ea un spor de viteză prin includerea unui adaptor AC cu putere de 30W în pachetul cu accesorii. Comparat cu modelul XT, Realme X2 oferă în plus şi modul NFC, util pentru configurarea rapidă a accesoriilor Bluetooth şi folosirea telefonului pentru plăţi în sistem contactless.

Realme X2 vine echipat cu acelaşi ecran Full HD Super AMOLED de 6.4” ca modelul XT, prevăzut cu senzor de amprente integrat. Configuraţia de memorie primeşte însă un spor de capacitate, modelul X2 fiind disponibil în variante cu 6GB/64GB şi 8GB/128GB, la preţuri de 205 şi 240 euro. Pentru preţul plătit cumpărătorii se aleg cu o cameră foto principală în configuraţie 64MP+8MP+2MP+2MP şi acumulator de 4000 mAh.

Producătorul OPPO livrează seria Realme X2 împreună cu ColorOS 6, o versiune puternic modificată de Android 9 Pie. Carcasa acoperită cu policarbonat la partea din spate prezintă finisaje iridescente şi este disponibilă în două variante de culoare: Pearl White şi Pearl Blue.

Disponibilă începând cu data de 27 septembrie, exclusiv în ofertele magazinelor din China, seria de telefoane Realme X2 va putea fi comandată şi din Europa suportând taxele pe importuri extra-comunitare şi timpul de livrare ceva mai mare. Un alt dezavantaj va fi şi lipsa pachetului Google Play Services din versiunea de firmware livrată de producător, adăugarea acestei componente pe căi neoficiale presupunând unele modificări mai greu accesibile celor neiniţiaţi.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult