Realme X7 Pro Extreme Edition, pregătit cu ecran curbat furnizat de Samsung, la preț de 255 euro

21.03.2021
Realme X7 Pro Extreme Edition, pregătit cu ecran curbat furnizat de Samsung, la preț de 255 euro

Realme a introdus seria X7 Pro în luna septembrie, oferind ecran de tip AMOED, Full HD+ de 6.55 inch cu rată de refresh la 120Hz. Însă nu acesta este apogeul inovației pentru producătorul chinez, un nonu model Extreme Edition urmând să ducă mai departe povestea folosind un ecran OLED curbat furnizat de Samsung.

Potrivit zvonurilor lansate de Digital Chat Station, o cunoscută sursă de informații din China, Realme X7 Pro Extreme Edition este co-proiectat împreună cu Naoto Fukasawa un designer implicat și în crearea modelelor Realme X și X2 Pro.Realme

Noul model Extreme Edition ar urma să împrumute chipsetul și camera foto principală livrată pe modelul X7 Pro. Diferența ar fi că noul smartphone va fi cu 0.7 mm mai subțire decât modelul obișnuit și totodată mai ieftin, originalul X7 Pro pornind cu un preț de 280 euro.

În forma actuală, Realme X7 Pro a fost anunțat în luna septembrie 2020, echipat cu chipsetul 5G Dimensity 1000+. Printre dotările oferite se numără o cameră principală de 64MP + cameră ultra-wide de 8MP, alături de o cameră selfie cu rezoluție 32MP. Acumulatorul de 4500 mAh suportă încărcare rapidă la putere de 65W prin cablul USB-C, sau 50W în modul wireless.

În afară de lista îmbunătățită cu specificații, succesorul lui Realme X7 Pro nu primește alte detalii, calendarul de lansare urmând să fie dezvăluit la o dată ulterioară.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult