Redactorii Go4it vor fi prezenţi la târgul IFA 2014 de la Berlin

Redactorii Go4it vor fi prezenţi la târgul IFA 2014 de la Berlin

IFA este cele mai renumit târg de consumer electronics din lume şi are loc anual la Berlin. Este, totodată, şi unul dintre cele mai vechi, fiind organizat prima oară în 1924.

Astăzi este târgul preferat al multor producători de gadgeturi şi electronice, constituind deja o adevărată tradiţie pentru mulţi dintre aceştia. Samsung, de exemplu, şi-a făcut un obicei din a lansa câte un nou model din seria Galaxy Note la IFA, iar anul acesta este aşteptat Galaxy Note 4. Tot anul acesta, pe lâgă smartphone-ul celor de la Samsung, mai aşteptăm ca Nokia şi Sony să vină cu noi telefoane. De asemenea, ne aşteptăm la o avalanşă de smartwatch-uri, cu Moto 360 şi Sony Smartwatch 3 în frunte.

IFA Berlin

La fel ca şi în anii precedenţi, redactorii Go4it vor fi prezenţi la IFA 2014 între 5 şi 10 septembrie şi vor scrie pe larg despre tot ce se întâmplă şi se lansează la Berlin. Veţi găsi pe go4it.ro toate lansările de la IFA însoţite bineînţeles de o mulţime de imagini şi clipuri video grupate într-o secţiune dedicată. Totodată, fanii paginii Go4it de Facebook vor primi update-uri şi imagini în timp real de la IFA 2014.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News