RedMagic 6R este un telefon de gaming mai ieftin, cu design de telefon „normal”

27.05.2021
RedMagic 6R este un telefon de gaming mai ieftin, cu design de telefon „normal”

Nubia, fostă divizie ZTE, continuă seria de smartphone-uri de gaming RedMagic cu modelul RedMagic 6R, un dispozitiv high-end echipat cu unele dintre cele mai performante componente, disponibil la un preț accesibil în comparație cu concurența din piață. Acest model este diferit față de variantele RedMagic din trecut, întrucât nu beneficiază de răcire activă cu ventilator intern și adoptă un design mai „obișnuit”, fiind potrivit și pentru utilizare de „zi cu zi”.

RedMagic 6R ar putea fi unul dintre cele mai ieftine modele cu Snapdragon 888

Telefoanele de gaming vin cu design-uri din ce în ce mai ieșite din comun și cu tot felul de funcții extra precum butoane fizice magnetice sau cu senzori de presiune, luminițe RGB și chiar display-uri secundare. În contrast, RedMagic 6R adoptă un design mai degrabă inspirat de un smartphone tradițional, având multe în comun cu modelul ZTE Axon 30 Pro.

La capitolul specificații hardware avem de a face cu chipset-ul Snapdragon 888, un display OLED foarte rapid, la 144 Hz cu rezoluție Full HD+ și suprafață tactilă la 360 Hz. Singurul element „de gaming” rămân butoanele tactile de pe margine, cu răspuns la 400 Hz. Telefonul vine echipat cu 12 GB RAM și 256 GB stocare pe format UFS 3.1, cât și cu un sistem de patru camere pe spate. Design-ul camerelor este similar cu cel al lui Axon 30 Pro, dar senzorii sunt diferiți.

Avem o cameră principală de 64 megapixeli, 8 megapixeli pentru ultrawide, 5 megapixeli pentru macro și 2 magapixeli pentru adâncime. Camera frontală este integrată într-un orificiu central și are rezoluție de 16 megapixeli.

Red Magic 6R a fost momentan anunțat în China cu un acumulator la 4,200 mAh și încărcare la 55W, dar va ajunge în Europa cu încărcare la 30W. Prețul pentru China este de 2.999 yuan, adică 385 euro. Prețul va crește cu siguranță atunci când va fi importat în Europa.

sursa: Android Central

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult